Благодарам на сите на кои им текна да ме поздрават...би сакала да се гушнат сега од мене...ај групна прегратка еднаш да направиме,може? Quero todos aqui
Враќам поздрав до: QweenSM Kaley Cresa-jagoda И нов поздрав до: sadgirl21 Viktorijaaa5 Jenniffer Umbrella22 Nati.P Ketrin.Moon jovana03 Madam-A Elissa Vikica.cuci Someonespecial Marossa
СП бек до-Cvetetto-хахаха одиме одиме Кој бара ќе најде ..А овој специјално за тебе Спојлер СП до: Elissa Stefani999 Madam-A QweenSM Lella Dream-Girl Papillon.Papi Anabelle.Amorette cute-32 WaffleGirl Ondula (мор ти почна да ме забораваш ) makedonkamak RockNroLLGirL (ии повторно една голема гушка до тебе ) erica ColoursOfTheRainbow Snow-Star tiph24 Pink.Barbie BelieberYeahh nevermet18 EMoonlight sagittarius57 Madilyn (за новото цветче ) Golden Srckata28 unique7 Flower27 Спојлер Имајте убава вечер
Еленнаа Горде Kaylie AnaKarenina Anabelle.Amorette eliesaab Madam-A Ketrin.Moon Umbrella22 Viktorijaaa5 cresa-jagoda sagittarius57 lunicka Abeja the-girl1 Serafima Nezamenliva Barbie20 Srckata28 Snow-Star Hipica И секако до Самерка, Be-yO-nCe, DAngel, Anouk и Antoninaaa (со апел да се појави :geek: ) Гушки до сите!
EMoonlight ColoursOfTheRainbow Ericca Wafle girl madamA Dream-girl KatFem ondula sagittarius57 eliesaab , cresa-jagoda Abeja lunicka serafima srckata28 AnaKarenina AnabelleAmorette Summerlover, CutieWithABeauty lella marama senza.parole umbrela22 tessie dvolicen
Деновиве се чувстувам некако мрзливо и ниедна тема на форумов ме нема измотивирано да ја уморам тастатурава од куцање... Не знам, некако ептен ми е meh. Но затоа тука сум да упатам неколку поздрави до вас женски, барем тоа можам (Мора во спојлер... Некако ептен се зголемила листава ) Спојлер AnaKarenina, bubac, Viktorijaaa5, makedonkamak, mims-89, Someonespecial, 1209, WaffleGirl, eliesaab, Jenniffer и lunicka. И нови специјални поздрави до: Abeja, CutieWithABeauty, Cvetetto, EMoonlight, Gordana10, Ketrin.Moon, Madam-A, Elena69221, XstrongerX и sadgirl21. Девојки ве поздравувам со една луксузна феминска журка
Специјален поздрав до: AnaKarenina Doozy elisabeta Gordana10 Golden hermosa Hipica Someonespecial ColoursOfTheRainbow natemila lunicka Jagoda123 black-angel Umbrella22
Сп бек до :cvetetto,cresa-jadoga,jagoda123,katerinceее Cп и до:Mаријана93,Anouk,Sofijanoka,Tessie,Simona.a,Someonespecial,Natemila,Viktorijaa5, Summerlover,Barbie20,Silver.E,Kketrin.Moon,Alisa000. Долг треба да е списокот,затоа воедно поздрав до сите на форумот
Возвратени поздрави накај: Someonespecial & KatFem Еве за да почнете да се спремате за партито на КатФем : http://www.youtube.com/watch?v=F9S-88WxPdE И додека сум тука, нов за duffi , многу е срце. Неуморно ми пишува совети во темите за онлајн шопинг Ваша М,
Barbie20 Madam-A Viktorijaaa5 Jagotka.18 QueenSM elisaab Elissa ceca-1 Dream-girl Ако вие ме заборавате..Тука сум ве читам Имајте прекрасен викенд девојки