Еве ме мене назад девојки, се надевам не ме заборавивте Да почнам и да си ги поздравам најмилите Someonespecial Gordana10 Tiki-Lolipop tea4e feminium girl.9 и секако Lella Spoiler
До hermosa, nevermet18, Dream-Girl, Majuv4ence13 и Bah иако тој не спаѓа во оваа женска екипа. Бацки и гушки и до останатите членови на форумов.
Ве поздравувам сите кои сте моментално на форумот, сите оние кои се среќни, заљубени, исполнети, задоволни со тоа што го имаат во животот. Ги поздравувам личностите кои навистина се едни од ретките кои сум ги запознала на ваков виртуелен начин Ве поздравувам сите кои ја обожавате песнава мене ми е една од омилените http://www.youtube.com/watch?v=ZpDQJnI4OhU Имајте убава вечер и уживајте
Сп бек до Emilia.Attias,поздравче и до nevermet18,Dream-girl,Majuv4ence13 Најголем поздрав до Tessie,благодарам за поддршката
makedonkamak Ти благодарам за мислењето,истото го делам, . Те поздравувам со една штикла,мислам дека ти прилега!
Специјален поздрав до сите феминки, а и до членовите од посилниот пол. Нека ви биде убав остатокот од денот! И не претерувајте со слатките задоволства, и онака сте слатки.
Eден огромен, најспецијален до : Valerin, Summerlover, Gordana10, tessie, ozbilnazena, Serafima, Antoninaaa, DAngel, Anouk, julie77, bittersweet, Ketrin.Moon, Umbrella22, Barbie20, AnaKarenina, RainBow, k.i.m, Madam-A, Elissa, Marossa, Kaylie, WaffleGirl, Moonstone.17, Mahidevranfan, makedonkamak, simonna.a, Dog-lover, Be-yO-nCe, cresa-jagoda, Lella, erica, nati44, the-girl1, Snow-Star
Најголем: -makedonkamak -RockNroLLGirL -erica -QweenSM -Lella -Cvetetto -CutieWithABeauty -Jenniffer -jovanovska94 -tea4e -eliesaab -chocolate...girl -cute-32 -cresa-jagoda -Madam-A -LittlePinky -Summerlover -Dog-lover -Papilon.Papi -Elissa -Snow-Star -Anabelle.Amorette -KatFem -lightning123 -Golden -m3a3c3a3 -sadgirl21 -Hipica -AnaKarenina
erica, Someonespecial, WaffleGirl Повелете овошни сокчичи и возвратен поздрав од мене А частам и свежо цедена лубеница, еве ви наполнив 3 чаши на вакво топло попладне, сигурно убаво ќе ви дојде Ваша М,
Someonespecial Summerlover simonna.a Madam-A Viktorijaaa5 Dream-Girl Anouk Sawyer Осеќам дека заборавам некого Ајде да се почастите блашко од мене за роЃендано
До: WaffleGirl Благодарам за поздравот, чевлите се прекрасни исто како јас да сум ги избрала. Еве од мене, едно уживање и разладување во овие толи денови Заслужено и само за тебе
ariela09 francais Anonymous996 ...од некоја јунска ноќ ткаена од нечии соништа Вам ви испраќам насмевски,малку среќа и сосема малку магија за сите потршени ѕвезди. AnaKarenina Barbie20 EMoonlight cheetah.girl Someonespecial Viktorijaaa5 iloveyou29 Libera MandyLane leighton23 COollLady hermosa Umbrella22 lunicka Viktorijaaa5 leighton23 Dog-lover COollLady Marossa kala21 Elennaa SparkyAngel Kaylie crazylady unique7 KatFem QweenSM Moonstone.17 Lella
СП до: Cvetetto Anabelle.Amorette Papillon.Papi RockNroLLGirL WaffleGirl cute-32 cresa-jagoda erica Elissa makedonkamak Madam-A Snow-Star Ondula ColoursOfTheRainbow (ќе биди нешто од она..си знајш ) Stefani999 Dream-Girl EMoonlight BelieberYeahh tiph24 Pink.Barbie nevermet18 Golden QweenSM Lella Srckata28 unique7
Возвратени и нови поздрави до: LittlePinky tea4e cresa-jagoda EMoonlight Flower27 CutieWithABeauty Elissa Lella QweenSM Kaylie WaffleGirl makedonkamak Snow-Star Moonstone.17 Katerinceee Ondula Someonespecial Dog-lover T.e.d.d.y Изволте