Иако не бев присутна би ги поздравила сите сваќи и невестата. А кај ви е зетот? Ах да си бев и јас на свадбата ќе се турев во играње.
Специјален огромен поздрав од мене и од бебуфчето мое "старо" две недели за сииииииииииииите феминки... Ве сакаме сите!
Поздрав до Танја6 и Боависта за нивните реални мислење во темата бугарски пасоши. Ве поздравувам вас бидејки сте неутрални, а сепак трезвено гледате на работите.
Најспецијален поздрав до ангелче и до спичлес ... го фатила депресија денеска ... затоа ги гушкам најсилно
Нај ама најголем поздрав до тебе Ангелче ... гледаш денес сонце грее сигурно поинаку од вчера размислуваш и има некоја блага насмевка на твоето лице те гушкам најискрено и најсилно може ти скршив некоја коска од волку силно гушкање
Голем Поздрав до сите феминки кои ми го разведруваат расположението! http://www.youtube.com/watch?v=2lc6AnEA-ug
денес сум расположена за музика еве за сите феминки бакнежи и скокајте со мене http://www.youtube.com/watch?v=xDLFwcUr1A4
Денес сакам да упатам СП и до Џули77, ептен се пронајдов во тоа што го пиша во СДК, а и повеќе нејзини размислувања ми се допаѓаат и тоа со тапија. Џули скрсти си ги малку и ти рацете, па ќе се чуствуваш мааалку подобро...не ги давај насмевките залудно, ниту твојата добрина, со усул да ја трошиш само за оние кои ја заслужуваат.
СП до тебе драга моја Пирамитке...се пронаоѓаш затоа што сме слични во размислувањата и до негде карактерно јас мислам така(и приближно со години )...Ги скрстив рацете верувај,се позатворив во себе ама душата не можам да ја затворам...Едноставно си таков и тоа е.Или си со широко срце или си со стегнато. и те гушкам (не ми се отвара втората страна со смајлиња неам појма зашто)
СП до : Катакомба24, Анннни, Ангелчето, Ненушка, Џули, Горде, Кате, Емче, Тедибеар, Бона, Спичелс, Докторката, Россонерка, Пирамидката, Алис, Ким, Дејзи, Багуфче, Енфејтфул, Бројче, Гоу, Офи и нејзиниот претходен аватар , Оззи, Лукс, Ненушка, Анатх, Брајт, Вајл.грл, Вајлд Чајлд, Душица, Харлоу, Тенкаи, Мацуш, Лилит, Хипи, Озбилнажена, Карак, Мисс ии сите останати. Ве гушкам најсилно.
СП до мојата мила Анннни...и јас те гушкам силно и те ..Те сакам моја ...... (ова е името,сега знам и како се викаш ) ...
а и ти ли џули...........ааааа сега сите ме дознааа......(се шалам само моите најмили ме знаат) не ми е криво.....