makedonkamak QweenSM poenta cresa-jagoda WaffleGirl Papillon.Papi ColoursOfTheRainbow Umbrella22 CutieWithABeauty Abeja Dvolicen Madam-A
Сп до: Snow - Star, QweenSM, unique7, Viktorijaaa5, sadgirl21, nikiii, Dream - Girl, nati44, twinkles, Спешлка Благодарам на поздравите Сп и до sia.bella
До сите феминки кои ни помогнале ,не посоветувале,не критикувале и ни дале одговори на милион прашања,за сите вас што сте не насмеале со смешни мислења...сите ве поздравувам и ве праќам овде
unique7, nikiiii , sadgirl21 , AnaKarenina, Ketrin, Viktorijaaa5, cinderella93, Strumfeta17, Valerin, WarriorAngel, mileystar, someonespecial .... Daydream, Dream-girl Spoiler ќе ме извинете ако заборавив некој ,а сигурно заборавив
СП до Emilia.Attias,lovelife,eliesaab,makedonkamak,poenta,cresajagoda,WaffleGirl,Papillon.Papi, ColoursOfTheRainbow,Umbrella22,Abeja,Madam-А и сите кои уживаат во летните денови.
Сп бек до:Twinkles,Dream-girl,Kala21,Elissa,Ketrin.moon,Mахидевранфан,nikiii, Bоедно поздрав до сите феминки,уживајте во месец јули
unique7, Dream-Girl, nikiiii, tea4e, Elissa, sadgirl21, Someonespecial, hermosa Поздрав девојки, благодарам на мислата. И поздрав до Ortophil и Serafima. Ви блгодарам на трпението и насоките.
Мило ми е што се видов во темава, како поздравена па иако не сум достапна до мокот лап топ успеав да ви пишам и воедно поздравам Ве поздравувам ситеее!! Не можаж да ве набројувамм Ве сака, Waffle
Специјален поздрав до милата Dream-Girl,која мислеше дека сум ја заборавила .Иако не пишувам толку како порано,сепак редовно следам се'.Ги поздравувам и Someonespecial unique7 simonn.a Papillon.Papi erica CutieWithABeauty QueenSM Madam-A makedonkamak Snow-Star Mahidevranfan nikiiii WaffleGirl Twinkles RockNroLLGirL Ondula Lella EMoonlight cresa-jagoda ColoursOfTheRainbow Kaley eliesaab tea4e cute-32 Stefani999 BelieberYeahh Natali.3 lightning123 L.i.n.a.a и сите останати кои сум ги поздравила и ме поздравиле,ИЗВИНЕТЕ АКО НЕКОГО ЗАБОРАВИВ!
tessie, Elissa, nikiiii, Someonespecial,makedonkamak благодарам на поздравот Касни Озбилна, но не заборава - поздрав и до вас julie77, Antoninaaa, bittersweet И поздрав до Жапче, се надевам ќе се сети на фемина па ќе види дека Озбилна поздрав испратила
СП до сите феминки Ве поздравувам со нешто за релаксација во вечерните часови, уживајте! http://www.youtube.com/watch?v=Ao76J5brBTk
Поздрав назад до : Elissa tea4e Dream-Girl QweenSM Gordana10 eliesaab unique7 пишувај по нешто Ketrin.Moon ти праќам среќа и насмевки jovana03 сеуште не сум решила ништо но ќе биде
Оддамна се спремам да ВЕ поздавам,но во последно време некако се помалку имам време... Секако кога имам време обожавам да ве читнам,па разладете си душа во овие топли моменти и уживајте во летото... Abeja AnaKarenina anuskaNESTLE Artemission bubac Daydream Dream-Girl Ketrin.Moon tessie EMoonlight Serafima senza.parole Sexybabay86 Someonespecial Lara Solare Doozy
Еден најголем поздрав до Анушканестле и Мања666, многу ми е мило што ве читам среќни и исполнети, се надевам овој период ќе ви трае цел живот.
Некое време ме немаше на форумот, а кога бев активна си имав навика редовно да си ги поздравувам феминките. Па затоа сега малце подолга листа, за да си ги поздравам сите феминки кои ми се мили на посебен начин. Umbrella22, EMoonlight, Daydream, Kaley, Barbie20, Someonespecial, Moonstone.17, Dream-Girl, Nati.P, Ketrin.Moon, tea4e, Barca-Gril, Primadonna, Vikica.cuci, Valentina.Vaki, Silver.E, Kaylie, mili4ka123, iloveyou29, Viktorijaaa5, kikkki, Irrepleceable, summer-lover, ariela09, Dog-lover, LittleFairy, fatamorgana123, feminium, Lella, lunicka Mи недостигаше фемина искрено, утре одам на одмор, а кога ќе се вратам ќе пишувам почесто. Имајте убави летни денови, исполнети со насмевки, радости и многууу љубов.
Одамна ме немало на темава СП до Daydream Barbie20 Someonespecial Ketrin.Moon Kaylie Irrepleceable lunicka leighton23 Madam-A Abeja Elissa sadgirl21 Anouk Angel4eeee lightning123 vitomir Miss.Ricci AnaKarenina Primadonna Dream-Girl PinkGirl123 Бааги сме, ама ако, во друштво е најубаво. Се надевам не заборавив некој. Одиме :geek: ?