AngelofArh Давам јавно ветување дека ако заедно стигнеме до посакуваната цел ќе дојдам специјално до таму колку да се сликаме за во "Постигнати Резултати" !
СП до Elennaa која е секогаш весела и позитивна и секогаш успева да ме насмее со нејзините постови во СДК. Позз девојко,само продолжи така,омилена си ми на форумот
Поздрави назад до Дримка, eliesaab, tea4e, unique7, Anabelle.Amorette, kala21, Golden, sadgirl21, Mahidevranfan, leighton23, nikiiii, QweenSM, Mama25, Nati.P, RockNroLLGirL Да пратам и по една посебна гушка за Горде и Озбилна, оти многу ми се мили СП и до sia.bella, Антонина, Самерка, Кетрин, Симонка, N.Kety, Madam-A, Elissa, Abeja, tessie, Viktorijaaa5, Lella, Kaylie, Kaley, lunicka, Serafima, Umbrella22, 1209, Snow-Star
Someonespecial XstrongerX Dream-Girl Viktorijaaa5 Lella Dog-lover Anabelle.Amorette sadgirl21 tea4e Snow-Star WaffleGirl Papillon.Papi erica CutieWithABeauty RockNroLLGirL cresa-jagoda ColoursOfTheRainbow Се извинувам ако заборавив некој
mimi123 ; Senza parole ; mims-89 ; natemila ; Dog-lover ; barbie20 ; sanja.burgundy ; bubamara12345 ; Katfem ; lovemme ; angell ; Seashell31 ;Snow-Star ; 1209
До сите кои ова лето нема да одат на одмор. Животот е убав каде и сме. Затоа радувајте му се на сонцето.Тоа грее секаде. Посакувајте исполнување на желбите , зошто којзнае може да ви се остварат кога најмалку очекувате.
Каснам малце ама ви го возвраќам поздравот девојки: QweenSM, WaffleGirl, makedonkamak! СП и до сите активни феминки на форумов, ви посакувам НЕЗАБОРАВЕН ВИКЕНД и овој пат ве поздравувам со текили... Многу текили Spoiler За сите. Нема не пијам
Сп до: CutieWithABeauty EMoonlight Anabelle.Amorette KatFem Golden kala21 sadgirl21 Elissa tea4e nikiiii Dream-Girl erica Someonespecial WaffleGirl cresa-jagoda jagodka.18 Mahidevranfan Snow-Star QweenSM unique7 Twinkles kikkki Голем поздрав до Вас девојки. Имајте убав викенд и голема насмевка на вашето лице.
You're still going to get criticized, so you might as well do whatever the fu*k you want ! Баш така феминки, уживајте и правете што сакате, кога сакате и како сакате Имајте убав ден
Spoiler Се извинувам на доцно раздолжување со поздравиве Периодов слабо се уклучувам, ама да знаете дека не сум ве заборавила Возвраќам на: jovana03 (и од мене љубовче натака ), QweenSM (фала срце, баш ми е драго што ти прија моето присуство ) Snow-Star, unique7, Twinkles, kikkki, Anabelle.Amorette, Nati.P, Someonespecial, Barbie20 Фала ви на поздравите. Да сте ми живи и здрави. Со љубов, ваша М