Многу ми е мило што скоро на секоја страна го најдов моето име напишано..иако не сум тука по цело време знајте дека ве читам и мноогу ми фалите.. СП до сите кои ме поздравиле.. И нов СП до СИТЕ останати!
Моментално сакам да упатам еден ОГРОМЕН поздрав до Дузи. Девојко, обожавам да те читам, повторно премногу позитивна енергија исполнета со хумористични мислења. Едвај чекам твое мислење. Уживај во странција. Од мене моментално нема слика, има огромна виртуелна гушка
Madam A и Cka. Сите заинтересирани за дотичен господин да се обратат во темата за петиција. Собираме гласови ! kafe-muabeti/kogo-sakate-da-go-zapoznaete-od-forumot-t2329/
Јас НАЈ-специјално го поздравувам комарецов низ соба што ми прави екскурзија со песната „Ако запнам ќе те збарам, ќе те ќарам„
Gordana10 sia.bella Summerlover Valerin Dream-Girl Viktorijaaa5 AnaKarenina Elissa tessie Lella tea4e Elennaa Dog-lover simonna.a Vikica.cuci cresa-jagoda Anabelle.Amorette makedonkamak Имајте прекрасен ден драги мои
XstrongerX Madam-A Abeja Capitan-Omni makedonkamak Someonespecial Viktorijaaa5 AnaKaterina Elenna Lella CutieWithABeauty Summerlover cresa-jagoda Имајте најубав ден.
Поздрав и од мене до тебе Стронги. Онака другарски зашо ептен си другарче и сакаш да делиш Исто и за Ска еден поздрав, додека сме на муабетов Поздравче и бацки и за QweenSM. Ваша М,
ariela09 За мојата месечина во мракот и сите ѕвезди кои ги носи со себе со сета светлина која ја разнесува и зборови кои продираат,за оние кои ќе ги запише и оние кои ќе ги скрие во ќошето од срцето. За сите насмевки и тмурни неба. Те гушкам.
-makedonkamak -Someonespecial -Dream-Girl -Moonstone.17 -erica -Cvetetto -CutieWithABeauty -Dvolicen -Kaylie -Seashell31 -GirlRose -Dog-lover -atala -Emilijaa13 -LittlePinky -Summerlover -Dog-lover -Papilon.Papi -Elissa -Snow-Star -Anabelle.Amorette -KatFem -lightning123 -Golden -m3a3c3a3 -sadgirl21 -Hipica -AnaKarenina -eliesaab -chocolate...girl -cute-32 И една порака: