Специјален поздрав дооо... nikiiii Anabelle.Amorette RockNroLLGirL Stefani999 Nate.Shadows Eli.Malik Поздрав и до сите останати....
За мојата Кетрин... Мојата најсветла ѕвезда. Моето второ јас. Мојата најмилозвучна тишина во светот најголемата бука. Мојот омилен дел од мислите. Мојот омилен дел од небото. Да ги множиме соништата. Да сонуваме. Засекогаш.
До: Gordana10 Someonespecial QweenSM WaffleGirl Поздрав и до Вас девојки..... Имајте убава вечер Еве од мене еден одмор и релакс во прекрасната Австралија
СП до: Nati.P, leighton23, Mama25, eliesaab, unique7, QweenSM, Snow-Star, nikiiii, Valerin, tessie, Viktorijaaa5, Umbrella22, Lella, Elissa, EMoonlight, cresa-jagoda, Someonespecial, sadgirl21, Madam-A, Lovely93, AnaKarenina, Nezamenliva, ariela09, francais, Ketrin.Moon, mili4ka123, Nana19, Elennaa, Sexybaby86, LaraSolare, anabel-a, jovanovska94, happygirl, marama, WarriorAngel, SuperGirl24, drugarka... Од мене еден одмор за очите и разумот...
Последниве две недели немав многу време, поради селењето и слично, и затоа не можев да ве поздравам. Не сте ме заборавиле, и баш се израдував и покрај тоа што не се уклучував, колку феминки ме мислеле, не ме заборавиле и ме поздравиле. Благодарам! Немав интернет, и ако најдев негде од кафич, коментирав тек-тук во темата за светско, ама за другиве теми немав време. Сега имам нормален интернет и повторно ќе се дружиме. СП бек до : Snow-Star QweenSM cresa-jagoda Someonespecial unique7 Ketrin.Moon Golden nikiiii Dream-Girl Mahidevranfan leighton.23 Nati.P (ептен ме израдува со поздравот ) WaffleGirl
Најспецијален поздрав до Горде и до Someonespecial, затоа што во ниту еден пост не ме забораваат. Grazie ragazze! СП и до оние кои обожавам да ги читам: AnaKarenina, Аbeja, Rainbow, lunicka, ozbilnazena, Serafima, mims-89, Mishela, Doozy, k.i.m, Madam-A, XstrongerX, tessie... Повелете, послужете се.
bubac KatFem Katerinceee gingerchild Ketrin.Moon Dream-Girl leighton23 Nati.P Someonespecial sia.bella vinozito1 Gordana10 kala21 И посебен поздрав до calliope,XstrongerX и Ashling чии постови ги читам со отворена уста и очи.
Најпрво да ви се заблагодарам на сите оние кои сте ме поздравиле Нов поздрав до : Ketrin.Moon, Daydream, Madam-A, Summerlover, vinozito1, gingerchild,Barbie20, leighton23, Serafima, EMoonlight, unique7, Someonespecial, Kaylie, Vikica.cuci, Anabelle.Amorette, Lovely93 , Jenniffer, Dream-Girl, AngelOfArh, Umbrella22 ... повелете за сите по една освежителна лимонада и колач од лимон
До gingerchild. И до Жикето,Перето,Ристето и Блаже,ајде елајте,туриме а скарата,и да а обележеш вечер женидбата Наќеееееее,oд колегите! Цееееееееееела ноќ до зори пушки мајко пукаа,Радика се река ори,свадбари се веселаааат! ....Тапан силно нека удри,зурли нека вииијат! http://www.youtube.com/watch?v=Zmkvk-7rXi0
Поздрав назад до lunicka, Someonespecial & Viktorijaaa5. И, највеќе специјален поздрав до SweetChild, мојата другарка со која редовно слушаме радио и многу ни е забавно.
Поздрав бек до некои постари и понови поздрави Mama25 nikiiii unique7 Dream-Girl eliesaab Ketrin.Moon Nati.P Snow-Star QweenSM kala21 Elissa Daydream sia.bella Someonespecial Една убава песничка за убаво расположение http://www.youtube.com/watch?v=4KnKbc8UY8I
Нова сум тука, ама одамна ве читам, па веќе имам повеќе омилени феминки кои се издвојуваат еве еден специјален поздрав до: Trendafilka, AnaKarenina, Ketrin.Moon, Someonespecial, Lilit, Gordana10, tessie, ozbilnazena, Reinbow И секако до сите останати послужете се