makedonkamak, Marossa, Valerin ... someonespecial,drim.... Spoiler и да не набројувам уште, зашто има еден доолг список да изредам
Поздрав до TheBlueMoon, Ultimate Shopper, Dream Girl и , Twinkles, посебно до Viktorija5 и еден до лепо друштво забегани Абеја и Стронгер. И нормално, за најпосакуваниот Капетан најголем поздрав, со желба да си отвори фан страна за да има кај да сместиме воздишки. Нема ништо повеќе што би сакала во моментов е сите да седнеме на еден шанк и да маваме текили. И да си одиме дома по 2 дена.
Сп до: makedonkamak erica Elissa Cvetetto (абе ептен сум плава.. ) Anabelle.Amorette Papillon.Papi Dream-Girl Jenniffer ColoursOfTheRainbow Madam-A QweenSM Lella RockNroLLGirL Golden WaffleGirl Stefani999 BelieberYeahh EMoonlight cresa-jagoda cute-32 Snow-Star nevermet18 Pink.Barbie Ondula Snow-Star Ultimate.Shopper Лелее долг списоков испадна бе Имајте убав ден
Barbie20 Umbrella22 WarriorAngel Daydream Ondula Makedonkamak 1209 Cresa-jagoda Tessie Abeja Koritsaki bella96 Someonespecial Ви посакувам убав, најубав ден!
Одамна не сум поздравила некого,па сега еден гооолем список Marossa, Cvetetto, Gordana10, Lella, Anabelle.Amorette, cute-32, Veki4kaa, Anonymous996, Papillon.Papi, Someonespecial, Witchy-style, Amely, COollLady, BestFriends.99, Ultimate.Shopper, WaffleGirl, Dream-Girl, LittlePinky, Viktorijaaa5, eliesaab, sadgirl21, Elissa, EMoonlight, makedonkamak, Snow-Star, Abeja, tessie, Umbrella22, Jenniffer, RockNroLLGirL, Kaley, Summerlover, cresa-jagoda, Elennaa, Ketrin.Moon
Сп до TheBlueMoon, Snow - star, Ultimate.Shopper, Valerin Благодарам на поздравот. Сп и до Кимка, Реин, Аноук, Антонина, Серафима
Некои возвратени, некои нови... сви на окупу : Viktorijaaa5, QweenSM, Абеја, XstrongerX, Elissa, CutieWithABeauty, Marossa, Ultimate.Shopper, Dream-Girl, Daydream, Someonespecial, sia.bella, erica, Umbrella22, TheBlueMoon, Snow-Star, sadgirl21 ... Ваша М,
Madam A кај си мааа sadgirl21 (се надевам оти си подобро после она со љубовта) Daleron (ти си добро и квалитетно освежување на форумот) Gordana10 (Гоцоооооооо ке те паса, де донде ерес ту) Someonespecial (најомиленото девојче ) Имајте убав ден и за инает на облаците одиме овде да се изрелаксираме неколку дена...
Поздрав до сите присутни феминки (да не набројувам). Подарете насмевка, среќа и љубов. Имајте убав ден.
Еве ме и мене пак Откако исчитав еден куп заостанати страници, да пратам еден голем, најспецијален Самерка , Горде & sia.bella , Anouk, Антонина, DAngel, k.i.m, Дримка, eliesaab, Valerin И до: AnaKarenina, tea4e, Elennaa, Lella, Snow-Star, Dog-lover, Kaylie, Anabelle.Amorette, ariela09, Ketrin.Moon, Daydream, RainBow, Marossa, Mahidevranfan, Elissa, Kaley, Nezamenliva, Vikica.cuci, WaffleGirl, erica, Moonstone.17, cresa-jagoda, Serafima, bittersweet, tessie, Abeja, Doozy, kala21, Viktorijaaa5, QweenSM, makedonkamak, QueenElena, Jenniffer, Madam-A, Umbrella22, XstrongerX, leighton23, lunicka, julie77, 1209, Barbie20, N.Kety, Golden, RockNroLLGirL, simonna.a, EMoonlight, TheBlueMoon, Flower27, the-girl1, sadgirl21, Ultimate.Shopper, unique7, nikiiii ...и еден куп гушки за сите Spoiler
Гоооолем и специјален поздрав за Стронгер и Чка, дојдете да ве гушнам! Дојдете! Исто така поздрав и до Мадам-А и прашање зашо ја снемува како пирошка на свадба, до Теси, до Квин, до Самерка и до оние кои ме читаат и навиваат за мене.
Одамна ме немало.. една недела сп назад дo: Someonespecial, Madam-A, tea4e, sadgirl21, Marossa, Kaley, Snow-Star, Elissa, QweenSM и нов до: XstrongerX, Barbie20, Daydream. Kala21, Lovely93, Viktorijaaa5 Времево не е за коктели, ама е совршено за топло чоколадо. Повелете!
Те ме, тебе ќе те паса, не вики мор толку, ќе ме оглувиш... :geek: Ај фала на поздравот, поздрав и до тебе и до Спешлка и Теа4е и Vikica.Cuci и македонкамак, е и sia.bella