Поздрав назад до : Ultimate.Shopper, Cka, GirlRose, tea4e, Madam-A, Someonespecial, Umbrella22 Нов поздрав до : Gordana10, Daleron, Barbie20, EMoonlight, 1209, Serafima, Cakica, duffi, Peppermint, Elennaa, bubac, SV1911, senza.parole, kim.k, Mishelа, Lovely93, temjanuskaaa, Kaylie, unique7, Ketrin.Moon, Agrona Повеќето од оваа листа на поздрави за прв пат ги поздравувам и верувајте дека сум среќна што истите сте дел од форумот. Ве обожавам Повелете за сите по една витаминска бомба И идеја за вистинско освежување
Најспецијален поздрав до: sadgirl21 Kaley leighton23 Nati.P Viktorijaaa5 Daleron Ketrin.Moon Umbrella22 Someonespecial Marossa Twinkles dog-lover kala21 Dream-Girl QweenSM Jenniffer Kaylie unique7 Elissa
Жени ја не ве поздравувам ама ве мислам. Сите до една Прво морам да ја поздравам мојата најстара другарка на форумов, Срекичка, која сега у моментов веројатно се занимава со нејзината лепотица. Другарките по беблаци, Серафима и Елена Мак, кои исто се занимаваат со истата дејност Меу со која конечно се видовме на поминување и која ми помогна да го изненадам мажлакот. До другарките по вежбање СВ1911 и Викторија5, со нив и Стронгрка, со која во последно време најдов навистина убав муабет. Сите три ми се мотивација ипол за слабеење. Теси која е мојата втора совест, едно женче која многу ме бендисува и која знае да ме радува многу. Абеја и Даничап, ме изнасмеаа викендов, со нив се смеам многу. Жени, да не забораив неоја, не ми се лутете, ама сите ве сакам
1209 SparkyAngel Umbrella22 Viktorijaaa5 Barbie20 Someonespecial EMoonlight duffi EMoonlight Dog-lover crazylady Marossa Kaley 1209 cheetah.girl COollLady iloveyou29 Libera MandyLane ...замислете бои,земете платно,создавајте спомени.
Во темава долго ме немало Еве сега од срце возвратен до: tea4e Someonespecial GirlRose Ultimate.Shopper Snow-Star И нови до: Jenniffer Dream-Girl makedonkamak одамна не сме си пишале erica Moonstone.17 Ketrin.Moon
Специјален поздрав до psychic, Snow-Star, Dream-Girl, CutieWithABaeuty, eliesaab, Srckata28, QueenElena, LittlePinky, Papilon.Papi, BlueHeart, Nezna28, makedonka.mak, AnaKarenina, cresa-jagoda, Anabelle.Amorette, WaffleGirl, mauu, WhatNow, nevermet18, summer-lover, Madam-A, Lella, fatamorgana123, Elenaa, RockNroLLGirL, Cvetetto, sadgirl21, erica, mileystar, Ondula, HeartBeat, natemila, DoReMi, EMoonlight, poenta, QueenSM, K-Pozitiv, bubac, Somenonespecial, Summerlover
Специјален поздрав од мене за тебе sadgirl21. Се надевам дека во реалноста си спротивноста од sadgirl.
Специјален поздрав до милата Hipica. Многу ми е мило што те запознав, и воедно што си дел од форумов.
Утрински најголем поздрав за советниците од темите со било какви проблеми гуд морнинг Daleron и Captain-Omni
Gordana10, sia.bella, TheBlueMoon, Marossa, makedonkamak, Elissa, Someonespecial, благодарам на поздравот Сп и до вас Сп и до Ondula, исто и благодарам за поздравот на кој Озбилна со извинување задоцнето возврати Ај сега направете по едно кафе за сите пријатен ден.