Ај и јас да ја поздравам Џули, сто години не сум ја поздравила, требаше да си запишам на ливче Поздрав Џули
Поздрав до... Ketrin.Moon, lunicka, Lilith, Gordana10, Elenaaa, tea4e, Captain-Omni, Ozbilna, Abeja, hermosa, Summerlover, poenta, Gea, bittersweet, Someonespecial, ludoto19 + Лесковачка на сите, ајмо
Јас сакам да ги поздравам сите кои ме поздравиле во последно време, ретко ја посетувам темава зошто искрено не очекувам поздрави, ама вие ме изненадивте Имајте убава релаксирачка квечерина, како кутрево
Специјален поздрав до Elennaa Не стискај само ми се допаѓа, напиши некое мислење во СДК да се превртам од стол и да си ја трескам главата во ѕид од смеење. Те гушкам, и биди повеќе активна.
Поздрав назад џенѕки , јас навистина ретко ја отварам темата, бидејќи ко бројчето над мене не очекувам многу поздрави. Но вие сте се сетиле на мене Ketrin.Moon Viktorijaaa5 Umbrella22 Madam-A А го поздравувам и бројчето 1209, залутено ко мене
Поздрав и апел до Гордана10 да си го смени никот во Човек оти нема пост а да не го спомне зборчето во било која конотација Поздрав и до сите кој го приметиле ова п.с. и многу си интересна кога се лутиш
Чудо ми ти големо, ако го приметил некој, штета што погрешно се толкува - во прво лице еднина. Инаку, фала на поздравот, поздрав и до тебе, апел и до тебе да не се нервираш многу. п.с. не се лутам, повторно погрешно разбра, ама изгледа на арапски зборам.
СП до Горде, налетав на песнава па ме потсети на тебе Таман е за рилекс во вечерниве часови Поздрав и голема гушка мила http://www.youtube.com/watch?v=5yRgiXh2fP4
Позз бек, ColoursOfTheRainbow XstrongerX Elissa Ви посакувам убав ден девојки! Бидете секогаш позитивни и насмеани!
Веќе долго време не сум поздравила некого од форумов , па сега СП до : -ColoursOfTheRainbow - ( побргу враќај се од Скопје , фалиш ми ) AnaKarenina , Anabelle.Amorette , CutieWithABeauty , Cvetetto , poenta , Someonespecial , RokeNroLLGirl , Dream-Girl , sadgirl21 , Emoonlight , XstringerX , RainBow , WaffleGirl , Ondula , , Gordana10 , Kaylie , fatamorgana123 , tessie , 1209 , tea4e , Elissa , Mahidevranfan , simonna.a , Elennaa , QueenElena , kikkki ...