СП до аннии СП до негативците во оваа епизода: јас, катакомба, џули, вајлд, гоу, тенна... и СП до позитивците: тедибеар, лукс, лилит...
најсп до тебе ким .. до анни ,аннни ,вајлд ,лукс,спичлес,трендафила,ангелчето,џули,гоу ,оффи и ози и поздрав до сите што до нова година ке слабеат ... другите во друга прилика ...
зашто бе јас негативец....бед грл а? тоа ради температурата ми е поздрав и до вас девојки што ме поздравивте
Па, гоу негативно е да имаш температура затоа автоматски припаѓаш во негативците Ама можам да редактирам уште 49 минути Ако ти спадне температурата deal? Да не бидам оффтопик СП до сите што сакаат лето
Специјален поздрав до : Спојлед, Аннии, Вајлд, Спичлес, Душица, Бона, Багуфче, Харлоу, Карина, Викиче, Анфејтфул, Ангелче, Оффи, Оззи... Џули, Мимс, Нина24, Сесилија, Лилит, Трендафилка, Гоу, Ким, Карак, Анннни, Скарлет, Раинбоу, Гордана, Аннатх, Вери, Теди, Пирамидка, Бокица...
некој жежок секс...некој се веќе жешки 37,8 моменталната моја температура..... еве поздрав од мене до сите што закачиле некаква настинка, а незнаат каде плус до Тенкаи, тедибеар, ким,аннии, ....и сите што погоре ме поздравиле
уште пред некој ден требаше да ве набројам, ама пусто немав временце па вакаааа.... сп до малото вајлд, виножитка, гоу, трендафилка, мисс, анннни, аннии, оффи, ози, џули77, лилит, багуфчето, волфче, пирамитка, смајли, мис независната, ангелчето, би јорселф, душица, тедибеар, гордана10, озбилнажена, хипица, скај, ким, нина24, спичлес, сесилија, мацуш, катакомба24, кате21, бона, стронгер, анфејтфул, лоли, алис, лудача, вајлд грл, тенкаи, докторката, старфиш.... д кикето, карина8.... (сори ако заборавив некој )
СП и најспецијално ЗДРАВООООО http://www.youtube.com/watch?v=0g8DL_Vl7jM до Џули77, Трендафилка, Старфиш, Неса, Грл1985, Вајлд Чајлд, Багуфче, Хипица, ОзбилнаЖена, Лилит, Гоу Грл, Бројчето, Би Јорселф, Лолипоп23, Оффспринг, Оззи, Алис, Сесилија, Лакримоса, Вајлд Грл, Скај Ангел, Смајли, Лавли Грл, х-Дејзи-х, К.И.М., Анфејтфул18, Мацуш, Мис Независна, МисС, Анннни, Аннии, Тенкаи, Блонд, Мимс-89, Волфче, ДушицаСК, Докторката, Ангелчето, Спичлес, Мистериозната, Рејнбоу, Анатх, Танја6, Кенди880, Тедибер, Харлоу, ЛаЧика, Фирлес, Кикето, Бона, Скарлет, Чирибирибела....уф, абе многу ве има девојки И до сите кои ненамерно ги заборавив, а ве читам! Да си знаете. Епа здравооооо