COollLady, ozbilnazena, Someonespecial, Ketrin.Moon, Viktorijaaa5, Madam-A, Cka, Anabelle.Amorette, Gordana10, m3a3c3a3, Daleron, tessie, makedonkamak, Marossa, Ultimate.Shopper, Heartbeat, Dream-Girl, AnaKarenina,... Еве едно летно освежување и заблажување. Уживајте!
Најголем и од срце поздрав до Lepaaa, претходната година кога бев повредена фала ти што издвои време да ми напишеш охрабрувачка порака, фала ти мила Spoiler По едно летно, пријателско кафенце
До сите ФЕМИНКИ,малку да заплакнете очи..онака дур седам на нет чепнав и најдов нешш http://www.youtube.com/watch?v=ayURrDBB5yk http://www.youtube.com/watch?v=9yYKH9K3xdQ
Не можев да го редактирам предходниот пост а незнам како сум заборавила да ја поздравам makedonkamak . Имај убав викенд . А исто така и еден специјален поздрав до QweenSM .
Специјален поздрав до: Dream-Girl, ColoursOfTheRainbow, Emilia.Attias, 4ever.unique, xMajaEspositox, Papillon.Papi, oneday, Cvetetto.
Специјален поздрав до сите феминки кои се моментално "закачени" на форумов (како мене ), Ви посакувам убава и пријатна недела на сите. Kisses
Одамна ме немало во темава Поздрав до : tea4e, WaffleGirl, Dream-girl, eliesaab, Golden, nikiii, cresa-jagoda, QueenElena, Someonespecial, Jenniffer, erica, ColoursOfTheRainbow, vinozito1, makedonkamak, Ultimate.Shopper, Heartbeat, Papillon.Papi, GirlRose.
Специјален поздрав бек до nevermet18. На крај испадна дека ќе одам, па се гледаме за неколку дена мила.
Како за прв пат, сакам да си ги поздравам женските од категоријата „Диети“: zeka, AngelOfArh, mims-89, Dream-Girl, 1209, Bridget, Srckata28, Ariel и сите останати . А и дечкото StefChef кој не просветлува и многу ни помага на сите. Да се почастиме со овошна салата
До Горде, Озбилна, Серафима, Anabelle.Amorette, Самерка, Valerin, Marossa, sia.bella, Lella, Викторија, Кетринка, eliesaab, AnaKarenina, sadgirl21, Elissa, tea4e, cresa-jagoda Snow-Star, QweenSM и TheBlueMoon oти никогаш не ме забораваат во поздравите A да, и до COollLady и LittlePinky
Таман сакав да ја поздравам Спешлка, ме претрка, а и Озбилна, исто Најспецијален поздрав до Озбилнажена и Спешлка од неОзбилната
*Tessie *Okcenzi *ALISA001 *GirlRose *Специ *Самрлус *Дримка *КикаВ *Gordana10 *psychic *elisaab *Marossa *XstrongerX *Rainbow * Hipica *Elenna *Viktorijaaa5 *Serafima * kim.k *ColoursOfTheRinbow *Sawyer *Papilon.Papi *maca (со бројките) *karak *sadgirl21 *Doozy *Аnabele.Amorette *Srckata28 Патем дечки, ви се извинувам доколку заборавив некого, а имам чувство дека заборавив пошто по природа сум мало излапена. Но, доколку се сетам, обавезно ќе го надополнам списокот! .. Eве ви, заблажете се драги мои.
Сакам да ја поздравам Daleron. Уште кога се зачлени, па до сега, не ти пропуштам ни едно мислење. Многу ти се восхитувам и ми се допаѓа начинот на кој размислуваш. Се надевам уште многу мислења ќе ни напишеш. Да наздравиме! Spoiler