Сп до Папи,Вафла,BelieberYeah,БоитеНаВиножитото,СлаткушотСоУбавина(CutieWithABeauty). Се заборавивме,пишете во меѓувреме ако имате време Еве да ве почестам:
ДОБРО УТРО !!!!! Кетрин,Мишела,Мароса,Спешл,Гордана,Чадорче,Македонкамак,Хермоса,Елиса,МадамА,Барби20,Дог ловер,СпаркиАнгел,Еленаа
Најспецијален поздрав до Elissa од poenta i vitomir Додека уживаш на некоја од плажите во Охрид,ние ти подготвивме едно попладневно кафе
Поздрав бек до Ultimate.Shopper Moonstone.17 QueenElena QweenSM eliesaab Elissa erica Kaley tessie Marossa Snow-Star Dream-Girl TheBlueMoon Someonespecial ColoursOfTheRainbow Освежување за вас
Поздрав назад до Viktorijaaa5 и Valerin Исто сп до Daleron, Mishela и K.Mari4ka Имајте убав ден феминки
Денеска сакам да упатам специјален поздрав до сите оние кои додека ме немаше ме поздравиле и помислиле на мене. Поздрав до: Gordana10, Someonespecial, Marossa, Kaley, Viktorijaaa5, leighton23, unique7. Исто сакам да упатам и нов поздрав до AnaKarenina, Barbie20, Ketrin.Moon, Umbrella22, XstrongerX, Imelda, lunicka, ozbilnazena, Madam-A, anabel-a, anuskaNESTLE, 1209. и еден огромен поздрав до Хипстер чии мислења ми фалат. Поздрав до сите девојки
Сп и до тебе Vikica.cuci, исто така сп и до Kaley, LittleFairy, Луничка, Серафима и виножито1 Сп и до Аноук и Антонина
До Далерон, ме изнасмеа во темата „Не можам да си најдам девојка“ Знаеш на кого ме потсети Лошут? www.youtube.com/results?search_query=manulac+
СП до сите (освен троловите) на форумов Од кога се дружам со вас секој ден ми е исполнет со насмевка. Gea, Голем поздрав до тебе, во контекс со темата Спојлер https://www.youtube.com/watch?v=-thcSM-MpZ8