До сите оние кои умеат да му се смеат на дождот,до оние кои го мамат сонцето од зад облаците, до оние кои умеат да живеат во летото иако помалку го нема,до вљубениците во облаците и оние кои купуваат големи соништа,а умеат да уживаат во малите.До оние кои на среќата и даваат имиња,и знаат дека иатата се брои и составува со мали нешта.
Ви благодарам на сите премногу за поздравите. Немав време јас еднаш да ве поздравам, ама премногу ми значи тоа што не сте ме заборавиле и сте ме поздравиле! Ве сакам. Snow-Star Daleron Barbie20 Viktorijaaa5 Someonespecial Marossa tessie Ultimate.Shopper cresa-jagoda Dream-Girl WaffleGirl Nati.P leighton23 unique7 QweenSM Mahidevranfan nikiiii Golden Ketrin.Moon Ondula
Одамна не сум поздравила некој и сега нема да поздравам одредени личности,ќе ве поздравам сите .Посакувам секој ден да ви биде исполнет со убавина,среќа.
Сп до: ColoursOfTheRainbow Anabelle.Amorette Alyson TheBlueMoon ozbilnazena Ketrin.Moon Someonespecial Благодарам што ми ги правите деновите прекрасни со вашите мислења Ајде на кафе, па и на благо
Специјален поздрав до: Sawyer luci22 Marijana93 srcence1607 Бирајте си! Едит: прв е Saw,ипак даМ е да не се лути !
До сите феминки Често сте ми помогнеле со вашите совети во одредени ситуации и сте ми дале безрезервна поддршка Овој пат поздрав до сите ,а во наредна прилика ќе ги именувам посебно драгите Имајте прекрасна ноќ исполнета со многу љубов и мир
Еден огромен поздрав до... моите омилени Gordana10, Serafima, ozbilnazena, tessie, makedonkamak, Summerlover, Anabelle.Amorette, Marossa, Valerin, Antoninaaa, sia.bella, Elennaa, AnaKarenina, lunicka, Ketrin.Moon, julie77, Elissa, Kaylie, Umbrella22, k.i.m, Kaley, Vikica.cuci, Viktorijaaa5, DoReMi, QweenSM, Snow-Star Плус до calliope, mims-89, Waka-waka, интересни ми се за читање а досега не сум ги поздравила , и до момците Yipman2, Captain-Omni, Dvolicen & Sawyer
Ме немало мене одамна тука бе. Најнајнај специјален до: AnaKarenina, tea4e, Elennaa, Lella, Snow-Star, Dog-lover, Kaylie, Anabelle.Amorette, ariela09, Ketrin.Moon, Daydream, RainBow, Marossa, Mahidevranfan, Elissa, Kaley, Nezamenliva, erica, Moonstone.17, cresa-jagoda, Serafima, bittersweet, tessie, Abeja, Doozy, makedonkamak, QueenElena, Jenniffer, Madam-A, Umbrella22, XstrongerX, leighton23, lunicka, julie77, 1209, Barbie20, N.Kety, Golden, RockNroLLGirL, simonna.a, EMoonlight, TheBlueMoon, Flower27, the-girl1, sadgirl21, Ultimate.Shopper, unique7, Capitan-Omni, Summerlover , Someonespecial, CutieWithABeauty Eпа браќа, и јас да направам асален поздрав. Тука сите да сте нацртани и обоени. Spoiler
СП до:Daleron,makedonkamak,mama25,elena.mak,Glasna,Lovely95,Daydream,Emoonlight,AngelofArh,Natemila, Leona83,bebeto93 и сите други Повелете на летно освежување
Специјален поздрав до сите, утре одам на одмор, па неколку дена нема да бидам активна за да се дружиме, ќе ми недостасувате сите