поздрав назад до QueenSM и до ColoursOfTheRainbow - убаво да си поминеш и голем поздрав до сите останати многу сте да ве набројувам.. заминав и јас да се попечам на сонцево
Најпрвин да упатам поздрав бек до : QweenSM и Someonespecial . И најспецијален поздрав до : ColoursOfTheRainbow ( убаво да си поминеш во Охрид и да се бањаш и за мене ) , AnaKarenina , Anabelle.Amorette , poenta , BelieberYeah , Papilon.Papi , CutieWithABeauty , Cvetetto , RockNroLLGirL , Lella , Stefani999 , simonna.a , Daydream , Dream-Girl , Dog-lover , makedonkamak , Gordana10 , RainBow , EMoonlight , Jenniffer , tea4e , Ketrin.Moon , tessie , Umbrella22 , Mahidevranfan , cresa-jagoda , Kaylie , Golden , Marossa , Elissa , Moonstone.17 , Elennaa , QueenElena , XstrongerX , 1209 , sadgirl21 , Madam - A , Ultimate.Shopper . Многу долг сисок испадна бре . И сигурно некој сум заборавила . Ве чекам сите овде .
Најспецијален поздрав до: DoReMI, QweenSM, makedonkamak, COollLady, AnaKarenina Исто така поздрав и до: Elennaa, Marossa, Gordana10, cresa-jagoda, 1209, Ketrin.Moon, Someonespecial, Lella, Madam-A, ozbilnazena
Возвраќам поздрав до оние кои во поздравите го пишуваат и мојот ник,баш ми е мило : Snow-Star Someonespecial Dream-Girl Marijana93 Papillon.Papi TheBlueMoon QweenSM Natali.3 DoReMi eliesaab ColoursOfTheRainbow tea4e makedonkamak Lovely93 CutieWithABeauty Stefani999 Ultimate.Shopper Kaley RockNroLLGirL cresa-jagoda Jenniffer Elissa erica Viktorijaaa5 WaffleGirl Madam-A nikiiii Mahidevranfan simonn.a Twinkles Ondula Lella EMoonlight Машала колкаво списоче Повелете освежете се и ајде на ладење ваму
Од мене поздрав до Озбилна - ти мајка ми да не си? Завчера собирам алишта од жица, надвор истура, а на улица гледам една жена без чадор си оди лека полека... Си викам не е можно да е мама. После 2 минути ја слушам влезната врата и ја гледам мајка ми целата покисната. И уште пред да речам нешто, она: Баш убаво ми дојде дождов да ти кажам, како некое мало дете се почувствував Поздрав до двете со песнава http://www.youtube.com/watch?v=D1ZYhVpdXbQ
Oд мене денеска еден поздрав до две стари фемински пријателки - feminium и LittleFairy Да знаат џенцките дека не сум ги заборавила Големи гушки за двете Spoiler
AnaKarenina, фала, фала Сп голем поздрав до тебе и до Мама Значи иста крвна група сме не мислам на Нулта А или Б. Задоволство, уживање и благодарност од срце се најубаво ви посакува Озбилна.