Најголем поздрав до bittersweet, едноставно ја обожавам Спојлер нареден пат дај му на сопругот шампита да проба
Сакам да упатам еден голем поздрав до прекрасните форумџики кои обожавам да ги читам. Gordana10, lunicka, Vikica.cuci, AnaKarenina, Barbie20, Ketrin.Moon, Umbrella22, XstrongerX, Moonstone.17, Daydream, Anabelle.Amorette, QweenSM, Someonespecial, Dream-Girl, EMoonlight, duffi, cheetah.girl, Daleron, Nausicaa, Elissa, leighton23, tea4e, cresa-jagoda, makedonkamak, Doozy, Elennaa, Nezamenliva, mili4ka123, Ondula. Ви посакувам убав ден и успешна работна недела исполнета со позитивна енергија
Еден голем поздрав до сите феминки, од А до Ш Ви посакувам убав ден на сите, исполнет со добро расположение и позитивна енергија!
Може има цела година кога последен пат некого поздравив Еве голем сп до Gоrdana10 MaCa-Swiss фалиш девојко појави се N.Kety Summerlover Someonespecial DAngel јас ве паметам многу добро вие мене не знам п.с да смо живи и здрави још година сто
Може има цела година кога последен пат некого поздравив Еве голем сп до Gоrdana10 MaCa-Swiss фалиш девојко појави се N.Kety Summerlover Someonespecial DAngel јас ве паметам многу добро вие мене не знам п.с да смо живи и здрави још година сто
Специјален поздрав до сите членови на ФЕМИНА ... Скоро нова сум и сакам да ве запознаам многу подобро ако може
Поздрав до тие што ме поздравиле и што не ме поздравиле. Абе поздрав до сите Почастете се и така дојде Бранко. Нема појќе лето.
СИТЕ ФЕМИНКИ...Добро утро... За поручек.. + павлка мм.. +една епизода од Gossip Girl дур доручкувате Мирисот на ванила низ целиот дом.. Без број насмевки за овој НОВ,НЕЗАМЕНЛИВ ДЕН Make somebody smile,even then don't want to...use your incredible force И на крај....