Поздрав до сите феминки и феминци Ве гушкам и ви посакувам убава вечер на сите! http://www.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_s8
Викендот помина, јас сега видов дека ти си била во мојот крај. Во секој случај, поздрав назад, и помини накај септември пак, грозјето кога ќе го бериме.
Месец дена ве немам поздравено, па да вратам некои поздрави и има нови поздрави, должам поздрави... Многу ми е мерак вака кога ве поздравувам иако нешто што најмногу ме нервира е кога ХХХ ќе каже дека се пишувале поздрави ради лајкови, искрено не ни знам колку лајкови имам, ни па ме интересира, ве поздравувам затоа што ми е ќеф. СП до:nevermet18, Jenniffer, GirlRose, the-girl1, Valerin, m3a3c3a3, cresa-jagoda, TheBlueMoon, Snow-Star, WaffleGirl, Kaley, jovana03, Ultimate.Shopper, tessie, makedonkamak, Marossa, eliesaab, Cka CutieWithABeauty, sadgirl21, Gordana10, SomeoneSpecial, Anabelle.Amorette, tea4e, QweenSM, Madam-A, Ketrin.Moon, Elennaa, Daydream, DoReMi, Viktorijaaaa5, k.i.m, Summerlover, kikav, Alisa000, Mishela, Barbie20, COollLady, crazylady, duffi, MandyLane, 1209 ColoursOfTheRainbow, Daleron, Cvetetto, Gea, lunicka, XStrongerX, Elissa, hermosa, sweet-cherry, LittlePinky, mims-89, Srckata28, Lella, Serafima, simonna.a, BelieberYeah, Emillia.Attias, Kaylie, Nausicaa, kala21...
Не ја посетувам многу често темава и ако почнам да набројувам сигурно ќе заборавам некој, па затоа сакам да ги поздравам сите феминки и да им пратам еден специјален поздрав на сите што ме поздравиле!
Еве еден гоолем поздрав до: someonespecial, Gordana10, DoReMi, Dream-Girl, makedonkamak, tessie, Kaley, RainBow, tea4e и ozbilnazena
Зошто одамна не сум поздравила некого, да не речам никого. Имајте убави летни денови, имам чувство дека летото штотуку започна, врнежите ги нема, сонцето е насекаде И затоа Ве поздравувам сите, без исклучоци и без специјални феминки
Специјален поздрав до сите што ме инспирираат овде на форумот и што обожавам да ги читам Ketrin.Moon, lunicka, Lilit, ozbilnazena, AnaKarenina, Lepaaa, TheBlueMoon, Gordana10, bittersweet, Captain-Omni, Elenaaa, Someonespecial, Gea, Summerlover, Doozy, marama, Barbie20, Daleron, tessie, Moonstone.17, imelda Повелете почастете се Малку да се заблажите, посебно девојките во ПМС
Горде, Озбилна, Кетрин, Дрим, tessie, QweenSM, Anabelle.Amorette, Valerin, Lella, TheBlueMoon, makedonkamak, Summerlover, AnaKarenina, Elennaa, DoReMi, EMoonlight, Serafima, cresa-jadoga, Marossa, Umbrella22, tea4e, Kaley, COollLady, Snow-Star, Plavusa.17, Mahidevranfan Имајте убав остаток од денот!
Нова сум на форумов,as you can see па ајде еден поздрав до сите. Чисто колку вниманието да ви го привлечам И една хардкор опасна пчела ќе ви пратам,јадењава тука ми се mainstream. И чисто колку внимание да ви привлечам Атеншн хор сум. Поопасна е во живо.