Хеееј грлс одамна ја немам отворено темава но на другите редовно ве читам голем поздрав до вас : nati44 leighton23 LittleFairy Dream-Girl tea4e makedonkamak Симона.а Squirrel Заљубена 18 Kaylie Сноу со бебушот Ketrin.Moon Kaylie ariela09 sadgirl21 Chocolate.me iloveyou29 Tenkai summerlover Anabelle.Amorette Plavusa.17 COollLady eliesaab Иии за крај ми остана најмилата моја СПЕШАЛКА поздрав најголем за тебе
the.one и ќе има уште многу franca многу гушки до тебе .Од сега нова другарка имаш,да знаеш. feminium Joi mileystar tea4e Anabelle.Amorette https://www.youtube.com/watch?v=fiore9Z5iUg
поздрав назад до овие девојки CutieWithABeauty ( кај те снема тебе , некако послабо на форумов си ) Anabelle.Amorette Snow-Star N.Kety QweenSM Someonespecial tea4e Heartbeat фала ви сите на поздравите , ве сакам за сите по една и поздрав до сите што имаа прекрасно лето и се исончаа на белиот монитор од компијутерот , пробаа да ослабат за време на летово ама напротив неможеа да му одолеат на сладоледот и чоколадата , и тие што има планови за ова лето и ниеден не направија
Аууу цела година не сум поздравила никого. Ретко ја отварам темата, премногу храна ставате бе девојки а јас вака трудна жена ќе се настрвам па ќе мора да го терам сопругот во ниедно време да ми купува нешто што ми се пријадело. Прво поздрав бек до сите девојки кои се сетиле да ме поздрават, да не ве набројувам многу сте, thank`s. Еден најспецијален поздрав до Someonespecial затоа што постојано ме поздравува, не ме заборава. И сега до оние што ми се мили и драги, иако сум сигурна дека некоја ќе заборавам, sorry однапред. Озбилнажена, Серафима, Божица80, Геа, Тесси, Џули77, АнушкаНестле, Ади88, Умбрела22, Еленна, Луничка, Абеја, Куллејди, Ана Каренина, Кате21, мимс89, Сексибејби86, марама и 1209 сигурно има уште ама pregers brain веќе заборавив кој се сакав да поздравам. А да, уште еден најспецијален поздрав до една прекрасна млада девојка, се надевам дека твоите се гордеат со тоа каква ќерка имаат, Doozy Не ви ставам слики од храна, еве на жештината вака да се разладите.
Денеска сакам да ги поздравам: bitersweet, Someonespecial,Kaley, COolLady, Dream-girl, Zeka, Summerlover, DoReMi, Doozy, Abeja,Lilit,lunicka,caliope,anabel-a, Bah Секој од вас е оргинален на свој начин. Убав ден
Ајт ќе направам еден СП,од кога немам напишано,нели? Вака еден огромен СП до Растур бенд(ја искористувам оваа прилика за упис на нови членови на бендот,да бидеме најголем бенд во светот кој ќе ја претставува достојно Македонија на Евровизија и секогаш ќе сме први-зависи како ќе ја гледате табелата,ама од позади имаме загарантирано прво место) СП до сите кои досега му текна на мене,кои ме споменаа во своите СП СП до сите кои беа на летен одмор и до тие кои не,се сончаа со забите во придружба на компјутерот или шо и да правеле,важно крејзи лето да е СП до сите кои читаат книги во ова лето СП до сите Потерхедовци СП до сите Барса фанови СП до сите Баерн Минхен фанови СП до сите фанови на Лејкерси СП до сите кои ја користеа тактиката за само парти шоу-ја лудујем,моја собааа,лудо лудо лудујем моји крејзи мозок,ќе пијам ќе лумпувам ќефови Гоце Арнаудов работата....крејзи некој денс Еееее ко му велеше Гоце со Дамета во ’48 ко му ја бараа на Тито Македонија,абре прозорецо од авионот ми се заглави не ми се отвори,џубретини...(не ми замервајте на ламарини шо тропам и зелени шо трескам,мава сонцето знаете... ) вака-така иди дека овој мој СП важи за сите...ајт една фото за сите вас од мене
the.one Мојата прва фемина другарка Ти благодарам што не се јави во Сител кога ме примети на форумов.
Јас до омилената ми Bittersweet Не ти ставам јадење пиење, греотичка трудничка си Само ќе ти речам да се замислиш на плажа и едноставно да уживаш , огромни бакнежи и прегратки до Австралиите И до сите феминки, еден така целокупен поздрав
Враќам поздрав до стршленката. Искрено ме израдува со поздравот. И ти реков, не се секирај, безбедна ти е „тајната“.
Јас вчера си дојдов од одмор , ме немаше 15 дена овде .. И еве сега да пратам поздрави до .. Jenniffer, GirlRose, Valerin, cresa-jagoda, TheBlueMoon, Snow-Star, WaffleGirl, Kaley, Ultimate.Shopper, tessie, makedonkamak, Marossa, eliesaab, Cka CutieWithABeauty, sadgirl21, Gordana10, SomeoneSpecial, Anabelle.Amorette, tea4e, QweenSM, Madam-A, Ketrin.Moon, Elennaa, Daydream, Viktorijaaaa5, k.i.m, Summerlover, kikav, Mishela, COollLady, crazylady, duffi, MandyLane, 1209 ColoursOfTheRainbow, Cvetetto, Gea, lunicka, XStrongerX, Elissa, hermosa, LittlePinky, mims-89, Srckata28, Lella, Serafima, Emillia.Attias, Kaylie, Nausicaa Има и некои што заборавив знам ..
СП со AziskaStrslenka. Чувствувам дека ќе биде уште еден многу позитивен лик на форумов чии мислења ќе не’ тераат да паѓаме од стол Те молам немој да ни го заборавиш форумов. Имаме потреба од такви како тебе Спојлер П.С. алал да ти е за никот, како ти текна
Ми го разубави денов,сречен ден ми стана,ко што би рекол еден голем и важен исцелител Те поздравувам многу,имај преубав ден и ви благодарам сите на прекрасното добредојде Голем поздрав и за SomeoneSpecial и Dream-Girl
СП назад до Someonespecial, TheBlueMoon, COollLady, DoReMi, Gordana10 bittersweet, специјален за тебе Тешка одлука кога е во прашање трудница Се одлучив за вечера - ако одговара дестинација Пријатен остаток од денот уживајте во убавите нешта, и во се што ве прави среќни.