До: Gordana10 , Twinkles, cresa-jagoda, TheBlueMoon, Snow-Star, WaffleGirl, Kaley, tessie, CutieWithABeauty, sadgirl21, , SomeoneSpecial, Anabelle.Amorette, tea4e, QweenSM, Ketrin.Moon, Elennaa, Summerlover, ColoursOfTheRainbow, Daleron, Cvetetto, lunicka, XStrongerX, Elissa, , LittlePinky Serafima, BelieberYeah,Nausicaa, kala21, EMoonlight, ozbilnazena, feminium, SimonaTino Поздравче до сите Вас Имајте убав ден и викенд... ( извинете ако некого заборавив, не е намерно )
Сп до: ozbilnazena Someonespecial TheBlueMoon Dream-Girl Gea Anabelle.Amorette Ketrin.Moon ColoursOfTheRainbow AziskaStrslenka Elennaa Summerlover Имајте убава петочна вечер И за сите по едно
Summerlover , Someonespecial , makedonkamak , AziskaStrslenka , N.Kety , XstrongerX , Madam-A , tea4e , tessie , DelRey , Lella , CutieWithABeauty , Dream-Girl
Најголем СП до LittlePinky т.е мојата прва пријателка на форумов. После неа се здружив со многу феминки, али неа не ја заборавам, иако сега се е различно.
Јеееј,колку поздравчиња си добив Фала ви,девојки Поздрав до Someonespecial ColoursOfTheRainbow DoReMi Elennaa luci22 и tessie Јас ќе ви ставам брокули,не чини за здравјето толку многу благо тука Видете ги колку се згодни
Поздрав до сите феминки! Колку и да не сум расположена,веднаш на фемина се наоѓа по некој пост што ќе ми ги оттргне мислите и ќе ме развесели,има многу позитивни личности овде и баш ми е мило поради тоа,секогаш успеваат да ме насмеат. до сите!
СП до сите кои денешниот ден го доживуваат како момент за собир на семејната трпеза За семејната здравица
Најспецијален поздрав и голема гушка и до тебе Горденце моја Поздрав и од мене до истово друштво, до Озбилна, многу мила ми стана и до малово самовилче со апел да се појави, ептен фали Спојлер
Специјален поздрав до: AziskaStrslenka Elennaa Anabelle.Amorette EMoonlight Marijana93 и до сите останати (извинете ако изумив некого) Имајте убава неделна вечер!
Специјален поздрав до: Serafima, Dream-Girl, Emilia.Attias, ColoursOfTheRainbow, Eloves, 4ever.unique.
Поздрав назад до сите на кои им текнало на мене,и еден масовен поздрав до цела феминска дружина. Како и по обично,поздравот ми е поволен за здравјето
Одамна не сум ве поздравила. Madam-A Anabelle.Amorette WaffleGirl Someonespecial EMoonlight Elissa Cka Dog-lover hermosa ColoursOfTheRainbow Papillon.Papi erica sweet-star tessie tea4e AnaKarenina Moonstone.17 Flower27 CutieWithABeauty the-girl1 Jenniffer Dream-Girl Viktorijaaa5 girl-miri EMoonlight QueenSM Vikica.cuci Summerlover Abeja cute-32 Silver.E sagittarius57 Daydream Ketrin.Moon cresa-jagoda Snow-Star Golden nevermet18 Srckata28 summer-lover 4ever.uniqe Serafima luci22 Kaylie 1209 Gea zalosna feminium Stefani999 RockNRollGirL Lovely93 и најголем до АziskaStrslenka Ве сакам најнајнајнајмногу Спојлер Едит:Знаев дека некој ќе заборавам, надополнет е списокот