QueenSM, lunicka, makedonkamak, , Umbrella22, Dream-Girl, N.Kety, Vikica.cuci, Valerin, sadgirl21, Madam-A, Cka, sia.bella, Спојлер Twinkles, Kaley, Snow-Star, N.Kety, Vikica.cuci, Ultimate.Shopper, TheBlueMoon, Someonespecial позз бек девојки
Δ Полека со флејминг самбуката невесто. Лани дома морав да декорирам оти жена во паника зид ми запали со чудово.
Повратен поздрав до Lella и сите кои можеби ме поздравиле додека не сум ја читала темава. И нов поздрав до makedonkamak и Viktorijaaa5 која е на одмор и многу ми недостасува разговорот со неа. Гушки мила. Coktails for everybody! Cheers!
Ретко ми текнува да поздравам некој, ама сега кога ми дојде да ве фатам сите по ред. Еден голем поздрав до Азиска Стршленка, има потенцијал да ми стане една од поомилените феминки и само за неколку дена го освои форумов со нејзиниот позитивизам. Поздрав до Еловес, и неа ја заприметив неодамна и ми се допадна нејзината отвореност и искреност, и тоа колку е паметна и секогаш сака да помогне. Само не се замарај со банални работи. Поздрав до Ана Каренина, Шилеа и Тенкаи. Првите две феминки, зошто ми вдахнуваат поетска инспирација и мотивација за пишување со нивните творби на форумов, а Тенкаи си знае и самата, одамна немаме зборувано. За крај, поздрав и до Далерон, најпрво ги почитувам нејзините години а потоа и неа како феминка, со нејзините понекогаш со хумор исполнети мислења. Ќерка ти мора да се гордее со тебе.
Поздрав до: -XstrongerX -Lella -Marossa -Ketrin.Moon -Anabelle.Amorette -poenta -LittlePinky -Dream-Girl -Gordana10 -Someonespecial -luci22 -nevermet18 -WaffleGirl -feminium -Twinkles -ozbilnazena -makedonkamak -cresa-jagoda -TheBlueMoon -Snow-Star -tea4e -LittlePinky -Serafima -BelieberYeah -QweenSM -CutieWithABeauty -Ketrin.Moon -Summerlover -Cvetetto -DoReMi -AziskaStrslenka -Dream-Girl -Viktorijaaa5 Имајте убав ден мили
Someonespecial jovana03 erica Lovely93 Lella Twinkles Dream-Girl tea4e Ви благодарам што не сте ме заборавилe,ми значат вашите поздрави многу. Ве обожавам !
Gordana10 ozbilnazena Valerin Anabelle.Amorette QweenSM Summerlover Dream-Girl DoReMi Viktorijaaa5 makedonkamak lunicka Ketrin.Moon bittersweet Lella Serafima cresa-jagoda AziskaStrslenka EMoonlight TheBlueMoon tessie Snow-Star eliesaab lunicka BelieberYeahh ColoursOfTheRainbow
Како бре ги паметите сите имиња? Јас не можам , ама не сакам да издвојам никого, поздравче до сите. Love you all.
Viktorijaaa5 Во името на вечната љубов,ти ја посакувам сета среќа,Вики, безброј мали желби за вас . Те гушкам.
Ти благодарам многу многу многуу Ketrin.Moon како што ми кажа пред да заминам собирав спомени,и тоа спомени кои вечно ќе се сеќавам на нив. Од се срце ти посакувам само убавини да те следат
Еден специјален поздрав до моите омилени феминки : -Elenna,AziskaStrslenka,Lella,Dog-lover,Kaylie,Dream-Girl,Ketrin.Moon,SomeoneSpecial,lunicka,bittersweet,makedonkamak,CutieWithABeauty,EMoonlight, Viktorijaaa5,tessie,Mahidevranfan,tea4e,LittlePinky,ColorsOfTheRainbow,Lovely93,AnaKarenina, Snow-Star.
До: Someonespecial erica Golden Lovely93 Marossa Anabelle.Amorette Поздарав и до Вас Имајте убав ден!
Возвраќам поздрав до Lella. И бидејќи сите се расфрлуваат со храна (и не мислат на оние како мене што се на диета ), јас ќе те частам со еден пар чевли. Со здравје да си ги носиш
Да не испадне дека секогаш само возвраќам на поздравите, еве поздрав во еден правец до do-re-mi за прекрасните фотографии што ги споделува на форумов Една песна за слушање со спуштени ролетни http://www.youtube.com/watch?v=NRLiMDYYRL0
Lella Stronger Pirana Twinkles Ви посакувам по еден ваков во кујна Viktorija 5 i Nana 19, новите невести на форумов, честитки! Ви посакувам убав заеднички живот!
Специјален поздрав до: eloves Play 4ever.unique Emilia.Attias Serafima Dream-Girl ColoursOfTheRainbow Lella
Џинџерке, ја би сепак да помогнам за јадење, пиење. Ептен па да не ви зачестам со гостите сеа, да не ви здосадам. Сега шетам малку подоле, таму поинтересно ми е. Обрано им било грозјето.
Еден голем возвратен поздрав до сите кои ме поздравиле..знам дека не сум тука за да се дружиме..ама секогаш ги читам вашите поздрави..ии многу мие мило што го пронајдувам мојот ник во нив Еден нов СП до сите..! Искористете ги последните 10 денови од летото до максимум..Ве сакам и ве гушкам СИТЕ!