Епа јас Пирамидке ќе те прекрстам од мерак! Сп до тебе Водолијке. Сп до анннни. Сп до Оффи. Сп до мене, зашто несакам да бидам депресивна.
СП до пирамитката и бројчето.Дупло им возвраќам на срцките кои ме поздравиле И СП и до сите останати,јас сите ве гушкам и ве сакам девојки мои прекрасни!
СП до тој што моментално е таму негде, или игра компјутер, Кантер, дота ,или спие. Уф сеуште му го знам денот на памет.... Не е битно, битен е мојот поздрав, за НЕГО! Еве и една за него, која денес му ја пратив и препорачав... http://www.youtube.com/watch?v=BPFM78j4_to
До моите коковчиња другарки, со кои ќе ноќгубам после. Две од нив ќе гледаат серии, другите две, т.е јас и Сандра, ќе фаќаме сеир
СП до сите што сте ме поздравиле, да не именувам, збркана сум да не заборавам некој. Фала ви на сите што не сте ме заборавиле, гушки од мене.
Ми се свиѓаше изразот на Шилеа во еден пост "ноќгубење" Па ги поздравувам сите феминки што ќе ноќгубат вечерва!!! Ве позздравувам драги мои виртуелни пријателки! Не набројувам, сите ве поздравувам комплет!
Сп до сите, кои ме поздравиле и кои ме заборавиле Сп до форумџиите, сп до админи, и нај СП до другарка ми која не можам никако да ја видам, не иде, а јас немам време неделава да и однесам еден букет цвеќе, благо и силно да ја гушнам
СП до Багуфче - што ја бомбардирав со ЛП мислејќи дека е сосема трета особа СП до Старфиш - my soulmate СП до macysh - што има најпрекрасен аватар СП до Офи - што ми стана ФБ пријател СП до Пирамидка- што ме изнасмеа `здрааавоооо` co видеотo СП до Трендафилка- за позитивата која ја шири СП до Ангелче -затоа што е Хипи Ангел СП до ГоуГрл - за да оздрави побргу
Возвраќам дупло на поздравот на Алис! Фала за копмлиментот душо СП до сите кои неможат без оние лисјата на А1 што паѓаат секоја вечер во 8!
Возвраќам на сите поздрави а најмногу на поздравот од Алис! You made my day hippie girl! Праќам милиони прегратки до тебе! И специјален поздрав до Ариел, за добредојде назад!
СП до сите девојки И што ме сакаат и што не ме сакаат . Знаете како се вика , спријатели се со непријателот ( се шалам , немам живци да трпам некој што не можам органски да го поднесам ) СП до тие што ќе бидат фини како што се убави и ќе ми ја снимат или во најмала рака прераскажат Кога лисјата паѓаат од вторник до петок Ако ми прераскажат , кога ќе се вратам ќе упатам најспецијални поздрави СП до ВајлдЧајлд , за неа ќе има едно лакче , па и печатче со розево картонче Поздрав до сите што се мислат за венчаницата , во голема мисла сум .. мхммм
Возвраќам на поздравите од прекрасната Алис и и завидувам (позитивно) за седенките покрај оган со гитара во шарени цветни пантолони. Специјален поздрав до оние што заборавија што беше секс