Одамна не сум испратила СП... така да ќе испратам до друштвото од чет моментално: Вале, Азиска, Мароса, Дрим, ЛитлЧили, Специ, Соер Исто сакам да ги поздравам: Лилит, МацаЛав, КетринМун, Памелче, Купер, Дузи, Старбакс и сите кои ми беа драги, а веќе не се толку активни... знаат кои се. Освежете се И да им возвратам на сите кои ме поздравиле кога не бев баш активна... ве поздравувам и ја женски Спојлер ова ко малине деца коа искачаат на телевизија „ииииии сакам да ги поздравам мама, тато, баба, дедо, сите мои роднини, наставничката од училиште, другарчињата иииии ако заборавив некој немој да ми се налути
Lella, Dream-Girl, XstrongerX, Valerin... мачиња едни, фала на поздравите и секако фала на пијачките. Како би мавнала сега една дупла од билошто шарено Добра ви ноќ! http://www.youtube.com/watch?v=__obh4w6tD8 Ваша М,
СП голем поздрав до AnaKarenina Со уште поголема благодарност што ми даде идеја од еден твој пост со електричниот и вентилаторот во него го пушташ да го издува пријатниот мирис од печеното И устај војско, да видам до кога ќе ве чекам, еден по еден во кујна да видат што вкусно се спрема :geek: Човек се учи додека е жив
Nausicaa, Gea, Twinkles, makedonkamak, XstrongerX, Someonespecial, Gordana10, tea4e, Anabelle.Amorette, leighton23, Daleron, QweenSM, Vikica.cuci, AnaKarenina, Ketrin.Moon, Umbrella22, Viktorijaaa5, Barbie20, EMoonlight, Daydream, duffi, Marossa, feminium, lunicka, Elissa, Elennaa, Madam-A, Valerin, TheBlueMoon, Dream-Girl, mili4ka123, cheetah.girl, cresa-jagoda Излезе подолг список ама шта чеш сите сте ми посебно драги на форумов Ве частам со здрава храна
СП ... до Елена и Азиската Стршленка ... Ширите позитива и знаете да насмеете секого! Продолжете така девојчиња
СП до: MademoiselleB Valerin Twinkles feminium AziskaStrslenka Elennaa makedonkamak Спојлер Бај д‘ веј, фала ви на сите шо ви текнало да ме поздравите! .. а фала им и на оние на коишто никад не им текнало да си приуштат таков луксуз! Сеедно голем поздрав до сите феминки, посебно до горенаведените!
СП до AziskaStrslenka, BelieberYeahh, GirlRose, Golden, Papillon.Papi, WaffleGirl, stojanovskata и Viktorijaaa5.
Cka, gingerchild, Someonespecial, Barbie20, AziskaStrslenka, SV1911, Daydream, Lella, lunicka, Peppermint, Dream-Girl, Serafima, Madam-A, Kaley, Heartbeat, AngelOfArh, Ketrin.Moon, Umbrella22, Mrs.Cuper, duffi, poenta, QweenSM, erica, girl-miri, Doozy, DigY, 1209, happygirl, marama, Mishela, Jenniffer ... Јас се извинувам што списокот за поздрави ми е голем но навистина морав да ве поздравам сите
Поздрави назад и нови поздрави до: моите омилени Горде, Еленнаа, Озбилна, АнаКаренина, RainBow, k.i.m, sia.bella, Anabelle.Amorette, Lella, Golden, Twinkles, Ketrin.Moon, Viktorijaaa5, Kaley И до чет - друштвото: Стршленка, Вале, Мароса, Дрим, Плавуша.17, luci22, QweenSM
Од кога ја немам отворено темава ни самата незнам Поздрав до Спешлка,Горде,Феминиум, Дог-Лавр и до сите други на форумов.
СП до сите во темата Фемина инстаграм исто и до kate21 за рецептот на пирошките-превкусни се Имајте убав ден
Одамна ме немало на темава . Специјален поздрав до: Dream-Girl,Twinkles,CandyFiller,Nausicaa ,nevermet18,Kaley
СП до: ColoursOfTheRainbow, Dream-Girl, Emilia.Attias, Lella, Papillon.Papi, GirlRose, RockNrollGirl, AnaKarenina, Srckata28, WaffleGirl, Alyson и Arthur.
СП до: - Someonespecial -Dream-Girl -Lella -nevermet18 -Ketrin.Moon Спојлер На кој му се јаде нека иде, има за сите
Специјален до: Viktorijaaa5 Поздрави честитки за тебе многу си ми пријатна,мила,и обожувам да те читам. Би ти посакала среќа со свршеникот,но знам дека ќе бидете најсреќни. Golden Возвраќам поздрав Ми се пријадоа киви. Ти благодарам што се сети на мене. Lella Затоа што си многу симпатична и ми стана многу мила. Обожувам да те читам. Gea Од авион се гледа дека си прекрасна личност и прекрасна мајка. nevermet18 Затоа што ми делуваш како добра другарка. Serafima Затоа што ми течат лиги од сите твои специјалитети во Фемина Инстаграм. И си многу пријатна. ColoursOfTheRainbow Затоа што делуваш како искрена личност. И имаш одличен вкус за музика blueeparadise А ти мене веќе си ми една од поомилените феминки. Daleron Сакам да те читам. Elennaa Затоа што си легенда. Anabelle.Amorette Затоа што си другарка,каква што одсекогаш сум сакала да имам. erica Возвраќам поздрав. Благодарам што се сети на мене. tessie Голем поздрав и до тебе. Многу си ми интересна. Twinkles Мила си ми. Те гушкам the.one Мојата прва фемина другарка која никогаш не ја заборавам. Heartbeat GirlRose И најспецијален до чет друштвото,од кое сите до една сте ми омилени. Ама најомилени. Се зближив со вас и веќе можам да ве наречам,мои другарки Luci22,Dream-Girl,Someonespecial,Plavusa.17,Valerin,ALISA0000,Marossa,QweenSM,LittleChilli
Возвраќам поздрав до AziskaStrslenka(мило ми е што сум оставила добар впечаток) Someonespecial Dream-Girl Heartbeat MademoiselleB Twinkles Valerin QweenSM Kaley и сите останати членови на фемина.