СП до најмилите: - AnabelleAmorette - Someonespeacial - AziskaStrslenka - nevermet18 - Dream-Girl - Twinkles - luci22 Ве сакам!
Форумџиски до: Twinkles,Heartbeat,Someonespecial,erica,Dream-Girl Уживајте во викендов,и бидете насмеани Ајде земето едно парче,а може и две
Драги ФЕМИНКИ и феминковци Поздравче најмногу до сите што ме поздравуваат ине ме поздравуваат. Сите ве сакам Ме напнаа од сабајле па еве релаксирајте се со овој кој штотуку сака да ме заплеска
Еден доцен августски поздрав до.. -Golden -Someonespecial -Anabelle.Amorette -Snow-Star -QweenSM -Kaylie -Dream-Girl -Moonstone.17 -Papillon.Papi -Lella -Elenna Куп гушки до сите Лимонада, да се освежиме малку
Еден доцен августовски поздрав. Прво поздрав до сите оние кои ме поздравиле (ова нешто ко на конференција се осеќам) и нов поздрав до: Elennaa Someonespecial Dog-lover Ketrin.Moon ColoursOfTheRainbow AziskaStrslenka Lella Kaylie gingerchild lunicka XstrongerX simonna.a m2m2m2 luci22 Dvolicen Daleron tessie AnaKarenina Премногу ве набројав, ама обожавам да ве читам. Една мотивирачка порака т.е цитат.
lunicka, Peppermint, vinozito1, imelda, Someonespecial, Gordana10, Serafima, Umbrella22, erica, makedonkamak, Someonespecial, Elennaa, julie77, tessie, Sexybaby86, Doozy, joelle видов дека те има Sky-butterfly, а и kate21 сакам да ја поздравам Ете така, листава малку подолга ама па што има врска така ми посака душава... Знам дека многу заборавив и затоа еве уште еден специјален до знани и незнани, скриени и гости. За крај Виножитка на здравје одмор. Нит те карам, нит лајк ти барам само те поздрављам Пица за сите по една од мене а пијалок ваш, не знам која што пиете Полека и благо има за покасно Спојлер
Eве ги и мојот најверојатно последен специјален поздрав,во овај поздрав ќе ги поздравам сите кои барем со едно нивно мислење ме орасположиле,па дури и оние кои ме нервирале : ♡CutieWithABeauty ♡makedonkamak ♡QweenSM ♡Srckata28 ♡WaffleGirl ♡Elissa ♡erica ♡Flower27 ♡ColoursOfTheRainbow ♡sia.bella ♡Snow-Star ♡Ondula ♡sadgirl21 ♡tiph24 ♡raww ♡cute-32 ♡Lella ♡Pink.Barbie ♡Stefani999 ♡Viktorijaaa5 ♡BelieberYeahh ♡RockNroLLGirL ♡summer-lover ♡ Someonespecial ♡Madam-A ♡Papillon.Papi ♡kikkki ♡nevermet18 ♡m3a3c3a3 ♡Dream-Girl ♡unique7 ♡Jenniffer ♡EMoonlight ♡Kaylie ♡Elennaa ♡summer-lover ♡Amely ♡Gordana10 ♡QueenElena ♡hermosa ♡Dog-lover ♡LittleFairy ♡tinka-mace ♡nikiiii ♡Barca-Gril ♡sagittarius57 ♡Marossa ♡Marossa ♡bubac ♡Someonespecial ♡tea4e ♡MayDiamonds ♡AnaKarenina ♡Lella ♡BelieberYeah ♡Ondula ♡ raww ♡Kaylie ♡Golden ♡Madilyn ♡Hipica ♡Umbrella22 ♡poenta ♡N.Kety ♡simonna.a ♡Stefani999 ♡Ketrin.Moon ♡Anabelle.Amorette ♡lunicka ♡Abeja ♡Nezamenliva ♡Be-yO-nCe ♡Anouk ♡Antoninaaa ♡marama ♡Summerlover ♡ tessie ♡Katerinceee ♡dvolicen ♡hermosa ♡Heartbeat ♡Mahidevranfan ♡AziskaStrslenka Спојлер
Сп до: ColoursOfTheRainbow Cvetetto Papillon.Papi Srckata28 Anabelle.Amorette Dream-Girl Cute-32 WaffleGirl makedonkamak QweenSM Srckata28 Elissa erica Flower27 Snow-Star Ondula tiph24 Lella Pink.Barbie Stefani999 BelieberYeahh RockNroLLGirL Madam-A Someonespecial Jenniffer EMoonlight Golden Twinkles QweenSM AziskaStrslenka
Ozbilnazena, lunicka, Viktorijaaa5, Daydream, Lovely93, Valerin, Madam-A, Someonespecial, Barbie20, Sexybaby86, Kaley, XstrongerX, Poenta, AziskaStrslenka, Ketrin.Moon, anichka94, Okcenzi, MayDiamonds, QweenSM..
Затоа што одамна не сум ве поздравила, еве еден специјален поздрав до сите феминки, без исклучоци. Бидете весели, позитивни, среќни и исполнети. Паметно користете го секој момент, затоа што времето си поминува, не не‘ чека нас. Зграпчете ги последните месец-дена од летово. Какво - такво, ќе го бараме после. Спојлер
Umbrella22 Sadgirl21 leighton23 AziskaStrslenka Elissa Viktorijaaa5 Twinkles Kaylie Dog-lover Nati.P COollLady QweenSM TheBlueMoon Vikica.cuci Ketrin.Moon kala21 Valerin Dream-Girl jovana03 tea4e Kaley hermosa Elenna Someonespecial bittersweet Marossa
Огромен поздрав до сите!Ми недостигавте премногу!Не дека ви фалев ама да ви кажам дека од сега ќе си бидам тука..
Возвратен поздрав до: Twinkles, Umbrella22, Cvetteto, Viktorijaaaa5; Благодарноста е најдобар начин да пронајдете задоволство
Малку сум пасивна во оваа тема, ама сите ве следам. Ви благодарам на сите поздравчиња адресирани до мене . Посебно до многу личности кои ми се многу драги и никогаш не ме изоставиле од својот список, иако не сум им возвратила. Да знаете, ви испраќам уште поголеми поздрави од срце. Иако има многу личности на мојот список, за почеток ќе издвојам само една која последно време многу ме радува tessie. Си знае таа зошто .