И вие мене ми недостигавте многууууу, многу се радувам што не сте ме заборавиле.Огромно поздравче и гушка до вас
AziskaStrslenka. Фала ти што ми го разубави денот фул оф шит со твојата смисла на хумор Ах да, заборавив да надополнам, ФЕЈВ ФЕМИНКА ЕВР!
Одамна не сум напишала подолг список,па мора да се надомести Сите сте ми драги и обожавам да ве читам. Имајте убаво попладне. Umbrella22 AziskaStrslenka Elissa Viktorijaaa5 Twinkles Kaylie Barbie20 QweenSM TheBlueMoon Vikica.cuci Ketrin.Moon kala21 Valerin Dream-Girl Kaley Gordana10 plavusa.17 Cvetteto Elennaa Someonespecial Twinkles lunicka Summerlover Sawyer Dvolicen И се извинувам ако заборавив некој,така да и еден голем поздрав до цела дружина За сите љубители на книгите ви посакувам да се најдете во ваков рај. За останатите,една убава песничка http://www.youtube.com/watch?v=nkqVm5aiC28
СП до сите феминки и феминци Уживајте во прекрасниот сончев ден и исполнете го со насмевки и позитивна енергија! Спојлер
Од мене поздрав до RainBow која ми се чини дека никогаш немала утка со препорака за добра книга. Веќе си ја симнав Big little lies и едвај чекам да ја почнам So many books, so little time... И до teddybear чии постови, особено оние во СДК, многу ми недостасуваат. Ги читав од почеток до крај и знаев дека се нејзини зборови без да видам. Во име на крајот на летото, звуци од кои пред очи ќе ви дојде слика од зајдисонце на плажа http://www.youtube.com/watch?v=8QG-5D_XzWY
Одамна ме нема да пуштам поздрав.. Ја користам оваа прилика да ги поздравам мама тато и сите кои ме гледаат Се шалам... поздравче до: Umbrella22 Mahidevranfan Ondula sagittarius57 jovana03 Viktorijaaa5 Kaylie Someonespecial Primadonna sajonaramucaca levely Не ве честам со чоколади за да не ми се здебелите, затоа нешто здраво
Одамна никој не сум поздравила, сакам да ги поздравам: ColoursOfTheRainbow Elennaa eliesaab Someonespecial AnaKarenina https://www.youtube.com/watch?v=iAP9AF6DCu4
Најпрво сакам да си ја поздравам Хипстерка која навистина ми фали на форумов. Огромен поздрав до неа Потоа сакам да ја поздравам АнаКаренина, имам кажано во повеќе наврати, дефинитивно една од омилените си ми! Продолжи така. Поздрав и до: XstrongerX, imelda, anuskaNESTLE, julie77, 1208, MandyLane, Someonespecial, Elenaa, AziskaStrslenka, Gordana10, Rainbow, Umbrella22, Marossa, Barbie20k.i.m И секако да не ги заборавам lunicka која си ја обожавам и bittersweet и kravce.
СП до омилените: AziskaStrslenka Valerin Lella Plavusa.17 makedonka-mak Twinkles Someonespecial Anabelle.Amorette GirlRose fashion.girl.13 Elennaa Madam-A cresa-jagoda summer-lover Уживајте во кафето девојки и имајте убаво попладне!
tirkenbal LittlePinky the.one mileystar SparkyAngel WarriorAngel Someonespecial ColoursOfTheRainbow Спојлер Нема клуч за среќата, вратата е секогаш отворена Добра ноќ
Поздравче и до тебе и ти го крадам постов иако има дел што не ги познавам, нема смисла да ги делам Поздрав и од мене до твојава листа И до Моира затоа што ме израдува со прекрасни вести И до Илипили, најмила, иако не пазаревме фустани заедно (и не ми најде сват!) прекрасна невеста си била, ти посакувам бескрајно многу среќа И до... цела фемина
Благодарам на luci22 што не ме заборава .. редовно ме поздравува .. Така , сега јас ти испраќам бакнежи и нека те гушне место мене