Поздрав назад до Adi888, eliesaab, Vikica.cuci, kravce (мило ми е што пак те гледам низ темите ), Moonstone.17, Mahidevranfan, MayDiamonds, tirkenbal, CutieWithABeauty Еден најспецијален и до: AziskaStrslenka Valerin Gordana10 ozbilnazena Antoninaaa Serafima QweenSM Dream-Girl Anabelle.Amorette Plavusa.17 Elennaa Lella luci22 tessie AnaKarenina Marossa Barbie20 Snow-Star bittersweet makedonkamak Гушки до сите
Поздрав до Bittersweet,со задоволство ти ги читам мислењата,многу ме развеселуваш со постовите за дечињата.
Поздрав за сите кои неуморно и оваа ноќ седат трета смена на форумот и до сите кои се смрзнаа денеска,а посебно вечерва.Ваква летна ноќ не памтам да имало.Добра ноќ на сите.Вечерва убаво ќе се спие.
Maydiamonds - Почасти и по нешто калорично, сакам да си ги вратам тие 4 килца Madam-A Jagotka.18 Viktorijaaa5 Barbie20 Elisaab Dream-Girl
Поздравче до сите форумџики. Ми недостасувавте. Имајте убав ден пред викенд и последен, пред почетокот на нова училишна година.
СП до омилените и најдрагите на форумов. Someonespecial Summerlover AziskaStrslenka Lella Madam-A Mahidevranfan Barbie20 elisaab Adi888 CutieWithABeauty Valerin XstrongerX Serafima Elennaa AnaKaterina Ketrin.Moon tessie makedonkamak Marossa Anabelle.Amorette Snow-Star eloves Daleron Plavusa.17
До: Someonespecial jagodka.18 QweenSM Девојки, поздрав и од мене до Вас Имајте убав остаток од денот!
Поздрав бек до Lella Golden eliesaab tirkenbal COollLady Vikica.cuci bittersweet ozbilnazena Someonespecial Moonstone.17 TheBlueMoon nevermet18 Snow-Star QweenSM Cvetetto tea4e Kaley
Ситеее феминкиииии Имајте убав ден... Денеска: -Слушајте само убави работи -Не заборавајте да ја земете вашата насмевка со себе - Бидете СВОИ ! -Не дозволувајте никој да ви го расипе расположението https://www.youtube.com/watch?v=ebXbLfLACGM
Е ај еден поздрав до Озбилнажена и Деки, а и до Спешлка, tessie и до оние кои ме поздравиле, се знаат кои се, да не набројувам сеа Им благодарам на поздравите, скроз
Ги поздравувам сите што ме поздравија во претходните страни. И сите оние кои во овие најголеми горештини горат од желба за студените денови кои следат. Најголем поздрав до Кетрин. Мојата месечина.
Сп и до тебе Горде поздрав и натака Сп и до Спешлка, а и до tessie еден голем сп Ај седнете, сликовито да се послужиме
Добро утро. Бујрум на кафенце! Во последниот опуштен ден од одморот. СП до сите што се будни и на форумов.
Спојлер Уште кога не сум поздравила. Враќам поздрав до CutieWithABeauty,Twinkles,nevermet18 и Lella. (Малце касно враќам,ама не е битно ) Поздрав и до Dream-Girl,ова роденденски поздрав само ден подоцна. Поздрав до AziskaStrslenka која потполно го смени форумов на позитивно и нека продолжи така со нејзините постови. И поздрав до сите други членови на овој форум! Едит во последна минута: Многу голем поздрав и до ColoursOfTheRainbow,благодарам за убавите совети. Ве честам со нешто поинакво овојпат: Никогаш не заборавајте да се смеете затоа што секогаш има нешто убаво во секој ден.