So girls, how you doin? Специјален поздрав до... Теси, QweenSM, Summerloveler, Someonespecial, Madam-A, Cka, XstrongerX, Valerin, sia.bella, AnaKarenina, GirlLove, Twinkles, Lilit, Imelda, Nauiscaa, Nevermet18, natemila, Doozy, Ashling, 1209. Повелете, цвеќиња за дамите. За оние кои чашите со „цвеќиња“ што ги нудам не им се доволно предизвикувачки, повелете, уште поспецијален поздрав. Спојлер
Фала на убавиот поздрав Капетане, дечкото е многу кхм, а и голтката не е лоша.Поздрав и до тебе...И специјален поздрав до сите оние кои ме поздравиле во скоро време и до оние на кои веќе и` мириса на есен и им подрипнува срцето поради тоа.
Oд мене еден специјален поздрав до Elennaa за денешниот пост во СДК. Не можам да се воздржам а да не ти подадам рака и јавно да пишам, како јас да сум го пишувала ставот за сето мрчење за постовите околу училиштето. Couldn't agree more! Да се почастиме за да ни тргне учебната година, а воедно во истиов контекст СП и до сите основци и средношколци, ви посакувам среќа и многу успеси на сите!
Еден поздрав од мене до сите феминки и феминци, ме немаше два-три дена, бев на гости. Ќе надокнадам, не се секирајте, нема спас од мене. Бидете ми поздравени и насреќни на свет. Една гооолема group hug
Специјален поздрав до Елена, бидејќи ни е нај позитивна особа на форумот. Ова ти е .. ма знаеш како вирутелно за да го преболиш заборавениот даб во замрзивач.
СП до сите ученици..Се најубаво во оваа учебна година и да постигате големи успеси и секако добри оценки..
СП до Ади, одамна ја немам поздравено, дојдов да ја поздравам, прочитав во сдк и заборавив па ми текна, додека ми текнало, да пишам
Горде Софи QweenSM Озбилна AziskaStrslenka Valerin sia.bella Captain-Omni AnaKarenina Anabelle.Amorette Viktorijaaa5 Umbrella22 Dream-Girl Elissa Kaley lunicka MermaidKiky makedonkamak TheBlueMoon Ultimate.Shopper
До: Gordana10 Someonespecial Повелете! Добро би ми дошло едно кафенце и еден убав опуштен разговор со Вас
Специјален поздрав до tessie. Ретко наидувам на тебе по форумов, ама кога ќе прочитам твое мислење, посебно во сдк, сфаќам дека стварно вреди. Голем поздрав и до: AnaKarenina, Gordana10 и Someonespecial - затоа што сте ми омилени!
Аааа убо шо ти текнало на мене, еве и јас те поздравувам Ме радува вака кога ќе видам дека на некој му текнало на мене
Поздрав до сите ! Ај ем бек, се одморив на плажите во Парга и Лефкада и изнапливав во водите на Јонското море, сега тазе одморена не знам од кај да почнам. Кога ми текна кај треба да се вратам, паднав во депресија. И одново новите проблеми и изнаоѓање начин на напуштање на државата во нови победи. Кој не ја посетил Парга, да не му ја мисли за наредното лето, а за Лефкада немам зборови, мора да се отиде за да се доживее (особено Порто Кацики)