Kaley makedonkamak Viktorijaaa5 Elissa Dream-Girl eloves Captain-Omni Valerin tessie imelda Daleron Daydream Madam-A duffi SuperGirl24 bittersweet okcenzi EMoonlight Сакам да ви се заблагодарам што со вашите постови ми додавате боја во понекогаш сивото секодневие на животот и би сакала да ви подарам еден голем и широк чадор, под кој ќе може прегрнати да шетате по дождот заедно со саканата личност
Милички мои. Ми го разубавувате секој ден ве поздравувам најмногу и Ве сакам сите, а посебно, Цка, Наушица, Окцензи, Луничка, Еловес, Лилит, Капетан Омни, Елиса, Стршленка, Луци22, Брижит, Теси, Натемила, абе не ми текнува на други, најверојатну имам краток ум. Во секој случај поздравче до сите. Нема слика оти јас сум најубава.
Како можев една феминка да заборавам на листата СП до Daleron, извини мила, не ми текна на тебе Имај најубав ден
поздравче и од мене до тебе Nausicaa! Баш ми е драго што сум дел од тие што ти го зашаренуваат секојдневието. Убав ден. М,
Ах, одамна не сум ве поздравила дечки. Подгответе се за еден дугачак список зошто ќе треба да се барате. - Marossa - Someonespecial - Dream - Girl - Tessie - Doozy - Daylight - Captain - Omni - Gordana10 - Plavusa.17 - Kikav - ALISA000 - Sawyer - Anouk - Nausica - Luci - AziskaStrslenka - Madam-A - Makedonkamak - Daleron - Lella - Viktorijaaa5 - Okcenzi - Imelda - Elisaab - Eloves - MademoiselleB - Anabelle.Amorette - GirlRose - Cka - Waka-waka - LittleChili - K.i.m. - Lilit - Elenna - AnaKarenina - Lunicka - Ozbilnazena - Simona.A - Pirana2 - Barbie20 - QweenSM - Julie77 - Marama - 1209 - CoolLady - Gea - Pirana2 - Abeja - Poenta - Hermosa - Papillon.Papi - Umbrella22 - Rainbow - ColoursOfThe - Rainbow - Nevermet18 - Elissa - Zhap4e (фајнли бек)
СП до: *ColoursOfTheRainbow *Anabelle.Amorette *makedonkamak *Papillon.Papi *Snow-Star *WaffleGirl *Madam-A *Cvetetto *Nevermet18 *Srckata28 *cute-32 *RockNroLLGirL *Dream-Girl *Someonespecial *Lella *QweenSM *EMoonlight *Ultimate.Shopper *Twinkles *Elissa *erica *Golden *Adina *BelieberYeahh *Stefani999
оние кои трагаат по најдоброто. Кои се борат за внатрешен мир. И до оние на кои им недостига некое лице.
Најспецијален поздрав до Kaylie и MaCa-Swiss, фалевте ептен И до fashion.girl.13, Mahidevranfan и Madam-A (сто години не сум ја поздравила, а и ми се губи госпоѓицава по малце )
^ Спеши ! признавам малку се подизгубив, ама помина летото ми залади надвор, па се прибрав малку. Се враќам лека полека, ќе се читкаме поначесто сега CutieWithABeauty, бацки и за тебе Valerin, зашто ме прелажа вчера ма? Доаѓам јас вечерта на чат, 5души бевме (броејќи со си 3те од картите).. Aко, ако.. , поз бек! http://www.youtube.com/watch?v=xVKGXgHDMvQ Ваша М,
Ова е СП до сите стародојденци и ново дојденци во РАСТУР БЕНДот(се знајме да не набројвам сеа ме мрзи ) Нашите танцувачки способности,а и вокални,да не заборајме и инструментални ќе ги видете на Скопскиот фестивал каде шо ќе се конпетишаме за да победиме и да ојме на еуровижн кај Кончита лепотицата/лепотанот Нашиот реден број е 13 Ве молам сите да гласате за нас А песната е следеча: ВО СВЕТОТ НА... Во светот на бајките,но веј! поубо е како кај Венздеј? Јеа ај белив ај кен флај ај белив ин фрст хееејт ту дома енд но бек сакам од синалко шмеееект Ти си одиш таму јас на пример сум ваму и сеа шо прајме ние? Фустан за еуровижн треба да се шие Во светот на будалите само чудесно тајно леле мамо верувам јас се смеам се тепам по клупи на часови јаааас Во еден ден за мене секој ден е зеленоо леле ми се мокри кај си пелееено ова ми е од чисто смеење да не мислите во вешот напрајв серењееее Ај белив ај кент флај ај белив ај кен скокааај ај белив во светот нааа.... не знам ха-хааааааа Во светот на шо бе? Смири си ги живцето ле ајде сега сите едно овчко бее и сите на евровижн ехеее
Благодарност до сите што сте ме поздравиле. Мојот СП оди за мојата соулмејт,Валерин http://www.youtube.com/watch?v=qhPPU5eMQpg