Кога ќе прочитам нејзино мислење,делува како агресивна,како вистински идеалист, но знам дека реалноста е друга,знам дека таа длабоко е како кревка леб,навидум ладна,а всушност мека. Од мене за тебе,едно топло поздравче, соодветно со корисничкото име. Summerlover
Да се орасположиме малку. Ај да не ги заредам Муштулук, Скитница, Несаница, Миљацка... молим лепо. http://www.youtube.com/watch?v=rV2AS23J8So
Најголем поздраво до Dream-Girl Emilia.Attias ColoursOfTheRainbow Благодарам што се секогаш овде за мене. СП и до: Cvetteto Fashion.Girl(бројчето на крај ти го заборавив) Mauu CutieWithABeuty Srckata28 Valerin natemila Madam-A AnaKarenina Lella Simonna.a Elennaa Captain-Omni Viktorijaaa5 Ајде на по едно колаче.
Daleron па тебе ако не те читнам прва овде не е тоа тоа.... Позз до тебе и сите убави и паметни феминки Силно светнал денот, на работа на труд!!!!!!!!
Поздрав до тие шо ме поздравиле и шо не ме поздравиле Посебен поздрав до сите шо едвај чекаат да дојди 15 септември и да откачат на првата студенска забаваа
Сакам да упатам еден најспецијален поздрав до AziskaStrslenka. Вчера застанав и ти ги прочитав сите мислења. Цело време се смеев сама како ретардирана. Битно се расположив. Имај убава вечер и продолжи да не смееш. Ни требаат повеќе личности како тебе. Да не ја заборавам и Elennaa. Ми го продолжувате животот.
Eден голем СП до Гордита па уз пат и до Озбилна, се надевам и нејзе ќе ѝ се допадне музичкиот избор http://www.youtube.com/watch?v=XxCso8WgvGg
СП назад до Горде и Вале и до сите огромни љубители и јадачи на пица, како мене Послужете се слободно ама зошто е црн Св. Јован, само вака виртуелно „ќе си каснеме“.
До AziskaStrslenka, зашто е најпозитивната на форумов и нејзините мислења ме расположуваат Продолжи така
Daydream - нека секој ден ти биде исполнет со среќа како денешниот,обожавам да те читам Valerin - и од твоите мислења има што да се прочита и научи AziskaStrslenka - ти да си ми жива и здрава и секогаш така позитивно расположена Agrona - сигурно уживаш со малиот но посакувам да се вратиш малку и овде,фалиш AngelOfArh - срцка во скоро време са надевум оти ќе го испијме првото кафе заедно iloveyou29 - би ми било мило доколку видам некое ново мислење од тебе Ketrin.Moon - сигурна сум дека некаде уживаш,се смееш и си среќна Lovely93 - мојата сродна пријателска душа Umbrella22 - ти посакувам многу здравје и среќа ти си многу силна и издржлива девојка Cka - оргинална, не те испуштам од вид Someonespecial - девојката со најубавите мислења во сдк Barbie20 - те обожавам и ти посакувам само убавини Dream-Girl - девојченцето со најубавата коса Abeja- позитива на форумот Serafima,Waka-waka,lunicka,tessie,ozbilnazena,Ariel,AnaKarenin,Madam-A,Mrs.Cuper -мили,фини,пријатни Морав да кажам збор два бее да знаете шо ви мислам Се надевам не заборавив никого а ако заборавив ќе се надополнам во другиот поздрав за сега толку. Оваа е совршено место за женска седенка и добар муабет ...и по една овошна салата за сите
Еден петочен поздрав до најмилите Madam-A , Someonespecial , Summerlover , Viktorijaaa5 , Lella , Marossa , Valerin , AziskaStrslenka , Daydream , Ketrin.Moon , Serafima , Elennaa , tessie , tea4e , ozbilnazena , Barbie20 , Capitain-Omni , makedonkamak , XstrongerX , eloves , Anabelle.Amorette , simona.a , Umbrella22 , ColoursOfTheRainbow , Elissa , hermosa , 1209 , Gea , nevermet18 , Papillon.Papi.
Поздрав од Смолево И еве ви мал приказ од пробата за Во светот на... нашата кандидатска песнула за еуровижн и скопски Пред е како изгледав со замислен микрофон,а после замислениот ми се претвори во стрелка кој покажува колку ’’убав’’ глас имам ова пред/потоа е поздрав до РАСТУР БЕНД