Специјален поздрав до сите оние кои оваа петочна вечер ќе ја поминат дома, под топло ќебенце, со кафенце, со добра книга или филм, или во друштво на компјутерот и фемина. Послужете се, има за сите!
Поздрав до неколку феминки, кои одамна ги немам поздравено, а многу ги сакам: Gordana10 Viktorijaaa5 AnaKarenina Ketrin.Moon iloveyou29 Hipster ozbilnazena tessie Umbrella22 Ariel lunicka Kaley
Eден огромен, најспецијален до: Lella, Gordana10, Valerin, k.i.m, Viktorijaaa5, QweenSM, LittleChili, Elennaa, AziskaStrslenka, Kaley, simonna.a, Summerlover, Marossa, Kaylie, Anabelle.Amorette, fashion.girl.13, Dream-Girl, eliesaab, Elissa, Ketrin.Moon, ozbilnazena, AnaKarenina, tessie, lunicka, Serafima, TheBlueMoon, Barbie20, kala21, makedonkamak, Snow-Star, Vikica.cuci Имајте убав викенд!
Поздравчиња до: Madam-A, AnaKarenina, QueenSM, Srckata28, GirlRose, Emilia.Attias, ColoursOfTheRainbow, Dream-Girl, Cvetteto, CutieWithABeauty, Lella, RockNroLLGirL, Papillon.Papi, Serafima, eloves, oneday, feminium, Captain-Omni и Sawyer.
AnaKarenina Кога би знаела колку залихи на какао имам за престојнава зима,и колку го сакам овој напиток. Ти благодарам.
Ах,од кога не сум ви посакала некоја мала желбичка проткаена од дното на душата,еве денес,ќе ви посакам магични денови извезени со последните бои на летото да лутаат кон есента. Gea Daydream lunicka SparkyAngel Umbrella22 Viktorijaaa5 Barbie20 Someonespecial EMoonlight duffi Dog-lover crazylady Marossa Kaley 1209 cheetah.girl COollLady iloveyou29 Libera MandyLane kala21 bittersweet ana-girl AziskaStrslenka Dream-Girl duffi Elennaa eliesaab Lella Mishela Vikica.cuci vinozito1 WarriorAngel Yowannty
Ти благодарам драга Ketrin.Moon Да знаеш дека секогаш те читам со уживање. И да не заборавам едно кукле, што никогаш не ме заборава мене Someonespecial Повелете на еден здрав напиток во оваа саботна вечер, зелен чај. Поздрав и до сите останати што ова време од викендов ќе го поминат дома, додека надвор е вистинско невреме.
Благодарам за поздравот Кетрин. Знаеш колку ми значиш. Спојлер И еден голем СП до друштвото од чет. Ве сакам, ми го исполнувате секојдневието. Спешалка, Самерка, Qween, fashion-girl.13, Вале, Мароса, Дримка, Anouk, Симонка, Анабел... и многу други. Ве сакам и гушкам сите до една. Спојлер
...до една девојка што одамна не сум ја поздравила, ми се губи и забушава со пишување ама не ја заборавам, и мило ми е што пак ја гледам низ темите. Tи благодарам на убавиот поздрав мила Yowannty
СП бек до сите кои ме поздравиле Посакувам да се собереме сите тука,со инструментите од РАСТУР бендот и на паузите да читнеме некоја добра книга Ве сака,simonna.a И еден СП до сите Барса фанови и сите шо коментираат во темата за ФК Барселона
Далерон огромен поздрав и до тебе. Чекај ме на ајвар деновиве, ме настрви сега Сакам исто огромен поздрав да пратам до нашата најпоетична феминка Кетрин.Мун. Ме расположи со твојот поздрав девојко, обожавам да те читам и со нетрпение го чекам секое ново мислење
Сонце ова е само педизвик, вчера и денес правам фруктали од кајсија, а друг фруктал ид мешано овошје (се нашло по двор) од малинки, капинки, рибизла па повели во секое време и ајварот ќе биде ако не е времево како денес.
Поздрав до сите на кои утре им почнува нова академска година. Само успеси да ве пратат,да немате стресови и нервози со испити или со тетките од студентски.
Од мене поздрав до Jagoda123 Ми ја топли душата со нејзините постови од кои зрачи мајчинство Искрено ти посакувам само радосни моменти да ти носи иднината
Поздрав до vinozito1, Elissa и Gea За животот и уметноста... Сакајте ја уметноста.Од сите лаги на овој свет, таа е најмалку лажна.
Специален поздрав до:erica,Elissa,AnaKarenina,Dream-Girl,Lella,Someonespecial,ColorsoftheRainbow Stefani999,Rachael,Arthur, fashion-girl.13 и уште многууу Сите ве сакамм
Сп до Вас Valerin, Elissa, Umbrella22, erica, Viktorijaaa5, QweenSM, Kaylie, Someonespecial, Gordana10, tessie, makedonkamak, Twinkles, COollLady, TheBlueMoon, Vikica.cuci, Marossa, sia.bella, sadgirl21 ... Благодарам на поздравот малку задоцнето но не заборавено На сите ви посакувам здравје, среќа, љубов, мир во душата и успеси на секое поле