Simonna.A,Angelce,QweenSm,Twinkles,Barbie20,Kikav,Tessie,Viktorija5,Someonespecial, Emilia.Atias,Jagodka.18,Anouk http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... 9fjaVwM650 http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... lUL6k1GD7Y
Сакам да ги поздравам сите девојки кој кон крајот на денот можеби е рано, но сепак сонуваат за топол чај со многу лимон,оние кои ја чекаат есента и оние кои и покрај овбрските кои ги носи овој месец на боите храбро чекорат кон нови успеси.Украдете од ноќта парче сон и насмевки од лицата кои ви ги носи денот.
СП до сите кои си ја тупат главата на пр.ко мене за безврска работи... И сите кои уживаат да шетаат сами водејќи нем разговор сами со себе,и си ги расчистуваат мислите,и секако тие кои уживаат во добра книга пред спиење со нешто благо покрај себе.
Поздрав до: АнаКаренина, Озбилна, Далерон, Теси, Горде, AзискаСтршленка, Лелла, Спешлка, македонкамак, Барби20, Кетрин и мноooгу други Аjде на чајче!
Возвратен поздрав до Elissa Можеби насмевката е само една закривена линија, но има моќ да ги исправи сите работи
Еден голем поздрав до сите феминки и феминковци. Знаете дека многу, многу ве сакам. Довршете го денов најубаво што можете, а утре нацртајте огромни насмевки на вашите лица.
Viktorijaaa5, Nausicaa, Ketrin.Moon, AnaKarenina, Someonespecial, Kaylie, Lella, makedonkamak, Madam-A, Dream-Girl, Elissa, Anabelle.Amorette, Twinkles, Barbie20, Umbrella22, Daydream, Lovely93, Vikica.cuci. Имајте пријатен ден! Ве гушкам!
Поздрав назад до Елиса И СП до КетринМун. Благодарност до тебе што постоиш на форумов и умееш да играш со зборови, уживам кога те читам Сакам да ги поздравам и Далерон, ДБлуМун и Киккки Ви посакувам прекрасен ден на сите
Viktorijaaa5, благодарам. Lella, фала за ајваро Нека има моменти за паметење, желби за остварување, успех каде што недостига, позитивноста водилка, љубовта нека биде вечна, а пред се здравје. Ве тетка Озбилна
Горде, Вале, Еlissa, Озбилна, Anouk, АзискаСтршленка, Лела, Анабел, tessie, k.i.m, Viktorijaaa5, QweenSM, Kaylie, Kaley, Дримка, АнаКаренина, Marossa, sia.bella, Mishela, Ketrin.Moon, Barbie20, Waka-waka, Umbrella22, Vikica.cuci, Yowannty, TheBlueMoon, Twinkles, 1209, Ultimate.Shopper, IronLady, calliope, Antoninaaa, hermosa, Summerlover, sofijanoka, Sunshine.Sunshine Eден топол петочен поздрав до вас, прекрасни сте сите до една Имајте убав викенд драги мои!