Ви благодарам на убавите поздрави Сега сакам да ја поздравам ColoursOfTheRainbow И, есенски поздрав до 1209,затоа што сме и двете љубители на есента.
Бидејќи долго време не ве имам поздравено, сега ќе ве поздравам сите феминки . За тие што сакаат ајвар: Spoiler И за тие што повеќе сакаат благо: Spoiler
СП назад до MademoiselleB, fashion.girl.13, ColoursOfTheRainbow и Snow-Star A и до eliesaab, се забораивме по малце со женскава
Овојпат сакам да ве поздравам сите,затоа што правите денот да ми биде исполнет,затоа што учам секој ден по некоја новост од вашите мислења,затоа што ме смеете,затоа што се радувам и јас со вас на вашите убавини Ви посакувам само убавини Овојпат ќе ве почастам со по некоја позитивна мисла
Kaley, Lella, Dream-Girl, Snow-Star, ColoursOfTheRainbow, QweenSM, Elissa Искрено, многу ми е драго што не сте ме изоставиле од листите на вашите поздрави п.с. Лели, еве како што се ближи есента и убавите врнежливи спокојства, ќе се скрасам и јас, па пак ќе ме има почесто . Чесен пионерски збор
Најспецијален поздрав до : Lunicka, QweenSM, AziskaStrslenka, Dream-Girl, Lella, Someonespecial, nevermet18 Summerlover, Anabelle.Amorette, Valerin, Gordana10, Ozbilnazena, Cvetetto, Papilon.Papi, , Viktorijaaa5, Ketrin.Moon, Sawyer, Poenta, Hipica, Luci22, Elissa, Okcenzi, Eloves, Cka, Madam-A, Tessie, Natemila, Nausicca абе Капетанот го заборавив ,ама и сите останати шти не сум ги спомнала имајте убав ден.
Someonespecial, Barbie20, Ketrin.Moon, julie77, Dream-Girl, AziskaStrslenka, Elennaa, eliesaab, 1209, Hipica, Rubiii, ludoto19, Голем поздрав и до дечките шо споделија мислења и совети во друга тема, како и до сите останати тука. Денов совршено сив. Имајте прекрасна недела, и во овие свежи денови, срцата нека ви бидат секогаш топли.
AnaKarenina , зш така ми дојде, зш е љубител на кафица и книга, зш ми влева некако чудно штознам есенско расположение преку секој нејзин пост и зш ми е онака мерак , мерак ме фаќа коа ја читам! Вечно ти име, воедно!
Се заборавивме.Ама ништо страшно, тука сме си. на здравје кафе. http://www.youtube.com/watch?v=tLcfAnN2 ... ata_player Spoiler и јас не сум јас ако не пуштам заедно со поздравот и една песна
Madam A, QueenSM, makedonkamak ( патем, честитки ) , Valerin, Summerlover, Dream-Girl, lunicka, Abeja, AngelofArh Девојки одамна не сум ве поздравила, тука сум но слабо сум активна заради обврските. И посебен до Captain-Omni
До psychic,XstrongerX,Gordana10,lunicka,ozbilnazena. Не ставам слика,секоја од вас ужива во различни работи. Мене на пример моментално ми се пие виски со кока кола. Ајт!
Најспецијален поздрав до AziskaStrslenka затоа што е зимски човек исто како и мене Еве да ти доловам и амбиент за чај и муабет Spoiler и те частам еден есенски аватар (доколку ти се допаѓа)
Специјален поздрав до SweetChild,Daleron,Ketrin.Moon,Kaylie,Viktorijaaa5,Valerin,tessie,Elissa,Someonespecial. Не ве нудам со храна и пиење само ви посакувам среќа !
СП бек до сите кои ме поздравиле Мило мие што го пронајдов мојот ник во неколку поздрави Ии бидејќи ве сакам сите..еден СП до сите вас..од А па се до Ш!Гушки и бацки до сите вас! Имајте пријатна вечер
Поздрав девојки, прв ден на есента денеска, па еден есенски поздрав за вас И имајте убава романтична есен.
Специјален поздрав до сите феминки и феминци Ви посакувам добра ноќ со едно релаксирачко песниче совршено за доцниве часови http://www.youtube.com/watch?v=oWYp1xRPH5g