Секогаш кога пишувам во темава ве поздравувам сите до една. Така ќе биде и сега. Впрочем вчера и беше роденден на баба ми која наполни 73 години. Да си ја дочека и 100-та година. Повелете колаченца, има за сите.
Најголем и најспецијален до Вас Благодарам на поздравот AziskaStrslenka, QweenSM, fashion.girl.13, Daleron, SweetChild, makedonkamak, Someonespecial,Gordana10
..Aschenputtel, BelieberYeahh, EMoonlight, fatamorgana123, feminium, Hazelnut, Ketrin.Moon, Lovely93, Maroon5, nevermet18, RockNroLLGirL, Sunshine.Sunshine, t.i.n.k.b.e.l.l..
Одамна мислев да ја поздравам julie77 Marley, член кој го има па нема, ама ние постарите го знаеме Полека и за Џулка и за мене, не е се за тебе За добредојде, послужи биди џентлмен
Специјален поздрав до : Cvetetto, TheBlueMoon, Someonespecial, Ultimate.Shopper, Umbrella22, Anabelle.Amorette, Dream-Girl (не те заборавив да знаеш ) ,Valerin, Anouk, Sawyer,jovana 03 (обавено пиеме кафе ) AziskaStrslenka и Elennaa (најпозитивните џенски овде ) Еве ви бацки од Тед.
А за мене цвеќе нема... а баш сум по Ружа у задње време ... Да послужам нема проблем да замијам само некоја чажа за тебе за Џулка и за Гордана... сега за сега прво постарите ...
GirlRose, nevermet18, Someonespecial, ColoursOfTheRainbow, AziskaStrslenka, Valerin, QweenSM, m3a3c3a3, LittleChilli, Captain-Omni, fashion.girl.13, NapalenaNinfomanka (добредојде на форумов, а и ников ти е врв ), Viktorijaaa5, Madam-A, erica, Daleron, Yowannty, eliesaab, XStrongerX, makedonkamak, mileystar, Gordana10, Summerlover, ozbilnazena, Emillia.Attias, Heartbeat, anichka94, julie77, Anabelle.Amorette, jovana03, Sawyer, Kaylie, tessie, Kaley, AnaKarenina, simonna.a, Mahidevranfan, MayDiamonds, Moonstone.17, Umbrella22, Marossa, makedonkamak, BelieberYeahh, Snow-Star
Ти благодарам мила Дреам-Гирл за поздравчето,срцка си ми,те поздравувам и јас А ги поздравувам и членовите: Далерон и Бокче како и сите останати,ве сакам Имајте убав и пријатен неделен ден и почестете се со колаченце,има за сите без туркање http://www.freerangekids.com/wordpress/ ... ookies.jpg
Собрав енергија за повеќе феминки СП до: NapalenaNinfomanka Dream-Girl m3a3c3a3 Madam-A Emilia.Attias ozbilnazena Daleron Gordana10 anichka94 Snow-Star poenta tessie sia.bella Someonespecial AziskaStrslenka AnaKarenina k.i.m Anabelle.Amorette fashion.girl.13 Viktorijaaa5 Umbrella22 Ketrin.Moon TheBlueMoon Serafima makedonkamak Srckata28 Twinkles RainBow ColoursOfTheRainbow QweenSM nevermet18 XstrongerX CutieWithABeauty jagodka.18 luci22 Lella kala21 Gea Sunshine.Sunshine WaffleGirl ИМАЈТЕ УБАВ ДЕН МИЛИ МОИ Можеби некој имам заборавено нека ме извини
Adina, AziskaStrslenka, BelieberYeahh, ColoursOfTheRainbow, x-MajaEsposito-x GirlRose, Lella, Sunshine.Sunshine, Twinkles, Anabelle.Amorette, AnaKarenina, BabyyBoo, Barbie20, Captain-Omni, cat250, CutieWithABeauty, Cvetetto, Daleron, Dream-Girl, Elennaa, Elissa, eloves, Emilia.Attias, EMoonlight, fashion.girl.13, feminium, Heartbeat, hermosa, Joi, LittlePinky,Madam-A, Najubava09, natemila, oneday, Play, Reachel, RockNroLLGirL, sara3, Serafima, Snow-Star, Srckata28, Stefani999, Stefiks, SuperGirl8, Valerin, Viktorijaaa5, erica, WaffleGirl, NapalenaNinformanka, Sawyer, Makedonkamak, Ana-Banana, bubic.k, Mime87, 4ever.unique. Spoiler Биоте ги утнав, знам, не ме тепајте. Ги одделив машките, оние кои ми се поблиски, најпозитивните, и на тие кои сакам да им честитам.
Е како нема Еве ружа за твојата Ружа. За посвета на картичка своерачен потпис ќе ставиш Минус имаш за чашите ама овој пат кроз прсти ќе погледнеме. Кај и да е ќе ги измиеш сум него што Убав ден од Озбилна
До сите девојки, па и по некое момче на форумов Собирајте сили за хорор-неделава, мачна, работна, рендање по школиве, компликации со протести и ужасно време! Најголем поздрав до мене (Па да не се чувствувам осамено, мора нешто да се превземе.. Или милом или силом ) -„Фала ти, goddess1337 ,позз назад..“
Одамна немам поздравено некој,срам да ми е Here comes the list: До моите омилени и најсакани Спешал,Вале и Самер. До останатиот дел на екипата (играјмо.се): Анабел,Лелка,Маријанче,Боки,Анук,Квин,Алиса,Ајрон. До останатите феминки и феминци кои редовно си ги читкам:Теси,Дримка,Кала21,Софи,Капетанот,Амбрела22,Кетринка,Ана Каренина,Стршленка,Гордана. Се разбира дека заборавив некој,ама шта чеш http://www.youtube.com/watch?v=EnWW9WkoHdU&index=3
Поздрав до сииите сите феминки нека продолжи ова дружење како и до сега. СПецијален поздрав испраќам до SomeoneSpecial (остани спешал ) Elennaa и AziskaStrslenka( вие виееее луди девојки, ми го разубавувате секој ден ) ,AnaKarenina, Sunshine.Sunshine, Pirana2, Summerlover, eliesaab, ozbilnazena, Anabelle.Amorette, ColoursOfTheRainbow, MademoiselleB, Viktorijaaa5, , Papillon.Papi, , elisabeta, Valerin, Cka , Daleron, Nana19, QweenSM ,feminium, Abeja i Ketrin.Moon- уживам во твоите постови во сакам да кажам Незнам зошто сум ве одбрала Вас во мојот сп, ама ете Бидете среќни и насмеани секој ден https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=54884FFC http://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hpho ... e=54C0EA97