Snow-Star - ти благодарам мила. sadgirl21 Viktorijaaa5 Umbrella22 Ketrin.Moon QweenSM Valerin Kaley AziskaStrslenka Nevermet18 Dream-Girl Someonespecial ColoursOfTheRainbow kala21 Yowannty hermosa Elissa TheBlueMoon
Утринско поздраче до Elissa одамна не сум ја позравила, а и за сите останати кои помислија на мене и ми ги разубавуваа деновите. Уживајте!
Од мене поздрав до сите љубители на кафе Да го прославиме Меѓународниот ден на кафето со по неколку шолји
Ви благодарам за поздравчињата,ве сакаммм Воедно ги поздравувам: ~ Елиесааб ~ Годдесс1337 ~ Невермет18 ~ Ерика ~~ Како и сите останати на форумов,сите до еден без исклучок Повелете на торта,јас лапнав едно парче,другото е за вас мили
Специјален поздрав до феминскиот клуб на читателки, до девојките што ги почитуваат и сакаат книгите! Бидејќи денес е светски ден на кафето, да прославиме - мене кафе + добра книга ми се синоним за совршена комбинација!
Гоолем, огромен поздрав до друштвото од чет. (Или веќе си најдовме нова занимација ) : Спешалка, Вале, Квинка, Мароса, Самерка, Алиса000, Бокица, Анабелка, Азиска... Ве сакам и ве гушкам сите до една. Ете ви да се почастете, многу среќа во игрите, и не куткајте, јасно? Спојлер
SV1911, marama, Ketrin.Moon, ozbilnazena, Umbrella22, Gordana10, AnaKarenina, Barbie20, Gea, duffi, 1209, lunicka, Serafima, Someonespecial, Twinkles, Cka, Ivy89, nevermet18, tessie, Doozy, Dream-Girl, AziskaStrslenka, Elennaa, eliesaab, elisabeta, GirlLove, Lovely93, Waka-Waka ... Ве обожавам !!! Повелете топло чајче и праски колачите кои секогаш ќе ме потсеќаат на моето детство
bittersweet, уживав кога те читав Е така, сакам да прочитам дневна доза од животот со мажиштата со големо М Пред да се стопи седни напиши дека не не заборави Епа Озбилна сака бе, дека на исто сме со големово М Само ти похрабра и на пат да има едно големо Ж. Видовита тета
До братучетките мои омилени од холандијаааа на кои денес им е роденден.( близначки се затоа на ист ден им е и на двете да не ме свати некој погрешно )
До Cka, одам по темиве и лајкови кликам на твоите мислења. Ко демнач сум. Она за свадбарките ме падна од стол.
Сп до сите мои драги, ама денес сите Ве сакам и не Ве набројувам Ај малку. Мarama, Ketrin.Moon, Ozbilnazena, Umbrella22, Gordana10, AnaKarenina, Gea, 1209, Lunicka, Someonespecial, Cka, Nevermet18, Tessie, Doozy, Digy, ColoursOfTheRainbow, Eloves Dream-Girl, AziskaStrslenka, Elennaa, Eliessa GirlLove, Lovely93, Capitan Omni, Okcenzi, Nausica, AngelOfArh, RainBow, Nate mila, Ozbilnadevojka, SimonaTino, Chupe, Bokchee. Е доста нека ми простат останатите што не ги наројав, ама ова е позздраче за сите фемики и феминковци.
Најголем до tinkerbelll. Секогаш ми е пријатна за читање, на страна што ми е именце. Гледам дека и таа почна ретко да се уклучува. И до времињата кога форумов ми значеше нешто.