Јас малце каснам со поздравите, но еве ќе си ја исправам грешката. AziskaStrslenka, Snow-Star, Someonespecial, Summerlover, nevermet18, Elennaa, Anouk, Umbrella22, Barbie20, Twinkles, 1029, Anabelle.Amorette, fashion.girl.13, Madam-A, sofijanoka, ozbilnazena, Elissa, Marossa, Gea, marama, Capitan-Omni, XstrongerX, Valerin, Dream-Girl, CutieWithABeauty, ColorsOfTheRainbow , Lella, tessie , makedonkamak. Имајте прекрасна вечер мили мои!
Поздрав ди сите мои драги феминки. Музиката нема граници ни вера ниту нација Ве обожувам сите , а посебно ова типчево зелен џемпер ухххххх. http://www.youtube.com/watch?v=MPmxL-Lpb70 Добра ноќ убави соништа.
Од мене вечерва еден глобален специјален поздрав до сите феминки и феминци Ви пренесувам убаво расположение и позитивна енергија, и да се почестиме за да ни тргне месецот
Најголем поздрав бек, не за друго туку за видовитоста. : Имам уште 2-3 недели ќе видиме дали си или не видовита, ако си погодила ќе имаш спореден бизнис, реклама тука на фемина погодува Озбилнажена 100% Еве на невидено прва частам за видовитоста, не за друго туку и јас сакам да е едно големо Ж а и да не се мачам уште еднаш И после за мамурлакот Да не заборавам поздрав бек до: Nausnicaa Ketrin.Moon Sweet-star Barbie20 Vikica.cuci Waka-waka Someonespecial
Јас доцнам со одговоров, ама тоа дека бев зафатена со дружење Да мор, дојдоа со чинија, лажица, вилушка, цел прибор Не се оди празен на гости Поздрав и до тебе Горде, те поканувам на дружба
Благодарам на поздравот Dream-Girl, erica, Ivy89, Viktorijaaa5, Daleron, QweenSM, Someonespecial. Горде, и од Деки има поздрав Замислете си место каде сите ваши сетила ќе се разбудат во магичниот свет на чоколадото.
Anna-Banana, Daleron, kala21, Lovely93, marama, mims-89, Serafima, Someonespecial, Summerlover, Sunshine.Sunshine
Огромен поздрав до: Viktorijaaa5, Anabelle.Amorette, Gordana10, Someonespecial, Valerin, Marossa, Anouk, ALISA000, Bokche, IronLady, sofijanoka, Ketrin.Moon, sia.bella, Daleron, AnaKarenina, ozbilnazena, bittersweet, Barbie20, QweenSM, makedonkamak, Elissaa, elisaab, AziskaStrslenka, nevermet18, elisabeta, natemila, Adina, Dream-Girl, Sunshine.Sunshine, feminium, tessie, simonna.a, Summerlover, Ivy16... И до сите други, бидејќи сум сигурна дека заборавив неколку Ве сакам најмногу, имајте прекрасна ноќ исполнета со многу слатки сништа кои ќе ви ги наполнат батериите за утрешниот ден.
СИТЕ !!!! Се изолирав од форумов, но се враќам сега пак. Немав време да пишувам, ве читкав кога можев секогаш, и да ви кажам ми фалеше форумов Ви ги посакувам најскапоцените работи во животот без кои не се живее и ве гушкам сите
Ви благодарам на поздравите Многу ми е мило што го најдов своето корисничко именце во вашите списоци Уште да беа вистински колачињата Во оваа прилика,ќе ве поздравам СИТЕ Останете ми позитивни.
Денес сакам да упатам еден специјален поздрав до сите на форумов. Денес е светскиот ден на насмевката. Не заборавајте да се смеете. Насмевката е најдобриот подарок кој можете да го подарите.
Dream-Girl, Ivy89, Daleron, m3a3c3a3, erica, Barbie20, bittersweet фала ви на поздравите, голем поздрав назад и до вас Gordana10, ozbilnazena, anichka94, elisabeta, tessie, Lella, AziskaStrslenka, Valerin, Marossa, 1209, Anabelle.Amorette, sia.bella, Elissa, Viktorijaaa5, AnaKarenina, k.i.m, lunicka, makedonkamak, QweenSM, Sanjichka007, Twinkles, Vikica.cuci, Kaylie, eliesaab, TheBlueMoon, Snow-Star... Гушки до сите вас, ви посакувам прекрасен викенд!