сп до гоу - гоу те молам немој да се срамуваш јас само реков еден вистински факт .. што е вистина, вистина е .. од вистината не се бега секогаш те подржувам во мислењата бидејќи сите ти се супер и на место .. ајде и до тебе сп до лоли - лоли како може една толку позитивна, добра, мила девојка како тебе да не ни недостига? ај мис јууу сп до кики - кај си, нешто се изгуби? сп до дејзи и карина - се изненадив какви вицови знаате и какви смешки, вие сте девојки со голема позитивна енергија сп до лавли - мојата мила африканска девојка сп до теди - срцкее, добра ли си ми?
одамна ве немам поздравено, сп до сите на форумот ве сакам сите и многу ми е забавно кога сум со вас на една прексрана дружба ве
специјален поздрав до блонд зашто се гледа дека е препрепресреќна што ќе ни биде мама!!! си ставила и тикерче веќе!
Сп до Лоли, секако дека не те забораваме. Сп до Спичлес, Оффи, Оззи, Анфеитфул, Заљубенатажена, Реинбоу и Докторката. Сп до волф4е. Сп до блонд, до нашата млада мама. Сп до Бијорселф со овој виц: Една желка прашува друга: -Зашто денес си дошла без оклоп? -Затоа што денес избегав од дома. Сп до сите останати феминки. http://www.youtube.com/watch?v=9UHCL-ibSI8
Аааааааааа сликиве се лудило.... Фала ти Алис наааааааајмногу.. А баш си барав нов аватар Лудо мое, мислам дека сум среќна од овде до небото и пак назад така се бесконечно многу пати !А тикерот е само израз на мојата заљубеност во ова мало (сега за сега е само точкичка) суштество !!! Дејзи, баш се чувствувам секси сега од ко знам дека ќе сум млада мајка Ве гушкам сите што се онлајн и чисто информативно да знаете цел ден си седам на форумов и едвај чекам некој нешто да пише
Најпрво да упатам огромен поздрав до Блонд. Потоа еден поздрав до Пирамидката, за среќен пат и убав помин. Понатаму да ги поздравам Скајче, Алис, Теди, Дејзи, БиЈорселф, Оффспринг, Бројчето, Гоу, Лолипоп, Карина, Сесилија, Лина24, Лудото, Спичлес, Багуфче, Волфче, Лилит, Реинбоу, Докторката, Анфеитфул, Ангелче, Џули, Вајлд, Лавли, Марама....и до останатите активни феминки кои во моментов не ми текнуваат. Еве вака ве гушкам сите. и ве молам да ми држите среќа утре.
Mило морско ѕвездулче не ти држиме, туку ти пуштаме среќа да биде со тебе! еве ти од мене амајлија и една детелинка за среќа ==>
Еден сп до Старфиш ... најголема гушка до хепигрл ... сп и до бијурселф фала што мислиш на мене мила ... ве гушкам ... и сп до сите преморени феминки
спд 1209, Allice, AnnulaDramaQueen, baguf4e, bile991, bilkata, bona, Bozica1980, CupCake, dancing.queen, De-lovely, eminaa, femina.sk, Forgotten,( Google [Bot] ) , Gordana10, Green88, Harlow, ikicaa, kazanova, KuklickaSk, Lilit, ludoto19 , Lux, marama, maricence, martincencee, melanie27, MissS, MSN [Bot], NelChe, ninny, nitokris, passion.for.fashion, peperutkaa, red, renata77, rossonerka, SexyLady, skorpion, solzuska, teddybear, TeddyGrey, Tenkai, Tenna, thatsmysecret, velesanka, violetblue, Whatsername, Wild.Child, x.Daisy.x, XstrongerX, yawn, Zamzara
sp (sorry ne mi raboti kirilicata) do Mihajlo koj ne zastituva od femina-virusite (trolovite) edit: Спојлер bilke i dijana, da ne mi se nalutite, sp i do vas
Позз до сите феминки...а најголем позз до сите феминки кои си ги играме Форумските игрички хихих бај д веј ке ми фалите овие 5 дена додека бидам во Романија ..утре ова време ке патувам и ке мислам на вас
сп до блонд, теди, лоли, дејзи, карина, оффи, аннии, анннни, феарлес, кики, пирамитката, марама, старфиш, вајлд, вајд грл, бона, волфче, алис, бројче, гоу, хепи грл, скај, душица, смајли, реинбоу, трендафилка, мацуш, ангелчето, спичлес, кате, ким, анфејтфул, докторката, тенкаи, сесилија, озбилна жена, хипи...