До: Daleron- не е точно дека шириш негативна енергија. Кој кажал-излажал kala21 Someonespecial Dream-Girl erica Lella EMoonlight Elissa Имајте убава вечер
Не сум ја поздравила Dream-girl одамна,а ме пофали дека сум била пријатна за муабет. По едно за со разговорот.Гушкам!
Elissa и Daleron, голем поздрав и до вас мили. Иако веќе е вторник, ви посакувам успешен почеток на оваа недела. Уживајте во врнежливите денови.
Добро утро на сите. Elissa пак ќе ме искара за утринскиот поздрав еј станав во 05,30. Сп до сите феминки имајте убав ден, ако врне де! Кој си носи чадорче не наврнува.
Поздрав назад девојки: Yowannty, Elissa, elisabeta, Someonespecial, Viktorijaaa5, Snow-Star, LittlePinky, Ivy89, Lella, mileystar, Dream-Girl Сп до the.one
Еден пладневен поздрав до сите вас драги мои Имајте убав ден, насмевнете се и зрачете со позитивна енергија наспроти времево
Сп за tessie . За нејзината искреност, добрина... Сп за mims-89 . Ти благодарам за ова парче радост. Ме израдува, многу ме израдува да знаеш . Сп за сите што ме поздравиле, ми дариле внимание и не ме изоставиле од своите поздрави . Простете ми што не сум многу активна тука и не сум во возвратила јавно. Со секој прочитан поздрав, ви возвраќам многу повеќе. Да знаете .
Утре планирам да поспијам ССС поздрав до сите момички и ви посакувам по еден ваков вечерва до вас за да Ви отсвири: Мори моме, Ашколсум на татко ти, Што ја е*а мајка ти, Што те роди тебе, Да ми дадеш мене о-о-о
Сп до Антонина, Спешлка и sia.bella, те ви една песна...Dove resto solo io не се слушат, ама ќе си ја отпеете И до Озбилнажена од НеОзбилната
И да поспиеш и јас ќе поспијам изгледа јер утре ќе биде главобоља од вина Daleron мор, дај испрај то сликата да видиме кој ја свири песнава
Како мор да ја исправам? Кај мене че да е од нешто ама вино не обичам ќора се праам. Мори моме, Ашколсум на татко ти, Што ја е*а мајка ти, Што те роди тебе, Да ми дадеш мене о-о-
Barbie20 ColoursOfTheRainbow Elissa ozbilnazena duffi Someonespecial Ultimate.Shopper Kaley Snow-Star Anabelle.Amorette Lella QweenSM Twinkles makedonkamak poenta XstrongerX feminium Одамна не сум ве поздравила девојки. Ви посакувам добра ноќ.
sadgirl21 bittersweet - Честитки за ќеркичката. Нека биде здрава и жива и само убавини да ја пратат во животот. Ви посакувам прекрасни моменти заедно. Serafima
Поздрав и честитки до мама битерсвит! Целото сдк мислење го читав со една огромна насмевка на лицето, не знаеш колку ме израдува! Да ти е жива и здрава ќеркичката, само радости да ви носи на тебе и твоето прекрасно семејство!