Битерсвит, дарлинг, три пати и во двата образи. Нека е жива и здрава ќеркичката, само радост да ви носи. Сега сте комплетни. Ви посакувам само убавини !!!
Сп до Elennaa девојче каде те снема , многумина ќе се сложат дека недостигаш поздрав и честитки до bittersweet, до тука ја почуствував твојата среќа еден ден посакувам и јас да го доживеам истото
До: Gordana10 Поздравче и до тебе, мила моја. Имај убава вечер! http://www.youtube.com/watch?v=ucFrLBSdG2Q
Ве гушкам EMoonlight, Ketrin.Moon, Umbrella22, Snow-Star, sadgirl21, Barbie20, Dream-Girl, Someonespecial, makedonkamak, Madam-A, QweenSM, AziskaStrslenka, tessie, Viktorijaaa5, Gordana10, Nausicaa, Kaylie, Lella, Elissa, Anabelle.Amorette, Twinkles, duffi, AnaKarenina. И повелете
Поздрав до феминчињата :Lella,Someonespecial,MademoiselleB,AnaKarenina,Adi888,GirlLove,anichka94,ozbilnazena, eliesaab,Barbie20,poenta,Viktorijaaa5,Gordana10,erica,Daleron,Lovely93,Umbrella22,Gea,sofijanoka,Doozy, Dvolicen,joy1,Nana19,tessie,Serafima,Dream-Girl,Elissa,NapalenaNinfomanka,Lilit,Marossa,mims-89 ,
Поздравче до Горде и до sia.bella и до Антонина, не сум те заборавила да знаеш (за вас едно песниче со кое ме зарази Гордето ) http://www.youtube.com/watch?v=UOCo1ES3qgA sadgirl21 - ми фалеше низ темиве, мило ми е што пак те читкам Стршленка Озбилна elisabeta Serafima Valerin Anouk Lella Kaley Elissa tessie Marossa Daydream simonna.a Dream-Girl Umbrella22 Viktorijaaa5 MademoiselleB Mahidevranfan Anabelle.Amorette ColoursOfTheRainbow
Овие од Vogue ни закажаа фотосесија за утре,а види ги ти нив...не папарацосале за време на една од пробите...е баш оваа фотографија ќе му одела на насловна во наредниот број...и задолжително е сите да дојдиме на интервјуто...ајде со среќа растурци,растурваме СП до РАСТУР БЕНД... п.с.вежбајте ја нашата песна ’’Во светот на’’ со се кореографија,костумизација и сингинг иначе јака публиката да
Emilia.Attias, пиперчиња, само за тебе. Бидејќи знам колку сакаш да лупиш. И ќе те викам во Петок на пипер парти. ColoursOfTheRainbow, се надевам дека ќе биде се` со убаво. Cvetteto, Dream-Girl, Daleron, Lella, Sawyer, Captain-Omni, Dr.Strangelove, SV1911, atala, simonna.a, AziskaStrshlenka, Serafima, EMoonlight, Viktorijaaa05, Elenna, netamila.