Поздрави и од мене дамички! erica , Dream-Girl , nevermet18 , Kaley , QweenSM Elissa, цуци муци! Еве ме! Спојлер Се враќам на сцена по малку Ваша М, _________________________________________________________________________________________
Озбила ако, ако не ме спомна кај виното ама СП до тебе и сиииииииииииииииииииииите останати ај ќе набројам неколку, простете ако некого изоставив. Anabelle.Amorette, AnaKarenina, Cka, Arthur, AziskaStrslenka,Nausicca Barbie20, Dream-Girl, Elissa, Buba4e 89,Gordana10, Lella, lunicka, makedonkamak, QweenSM, Poenta, Someonespecial, tessie, Umbrella22, Viktorijaaa5, okcenzi, Sawyer, Captain-Omni, Dr.Strangelove, Nevermet 18 и нормално Rain Bow ај се понатаму со Јесен стиже дуњо моја, ама Сп со сликава за ОЗБИЛНАТА женичка. Не се начукувајте утре е среда , а не сабота.
Грасиас Озбилна, данкешен скроз :geek: исто и ти мор Озбилна Сп и до Кимката, зш ајвар не прати, ни сватовите не помогнаа џабе се билдаа у теретана опасна е Кимка, ај чао Кимке
Горде мор Сега кога видов дека последно ти имаш пишано во темава, си реков ако не ме има мене поздравено ќе и се налутам И ете ти, мене си ме поздравила, повторно телепатска комуникација (закана) :geek: Фала мор, ама немам веќе од ајварот, сите ми бараа да им пуштам и се потроши твојот сигурно поштарот го има лапнато Дај мор сега ти малце пушти, сигурно имаш нов СП и до тебе, те нема некако онаму на четон
Daleron, за мене и тебе чувам нешто друго Чашка узо - совршен придружник за добро мезе и разговор со пријател Благодарам, виново ќе го чуваме за наредн пат. Узо пиљавас мораш пробаш, Lesvos узо ефект :geek: Кој ни брани среда да ни биде сабота, ај женче здрава работа
Како мор Далеронке да не се начукуваме, па шо ако е среда? Одравме гласовите од два дена караоке, не чини да не го “наквасиме“ грлото во зависност од интензитетот на караокето. А и четврток е ден за караоке плус. Еве еден поздрав и од мене до сите драги жени тука. Шо ќе ве ставам во списоци, од една до последна си се знаете. Да уживаме во песната и вo нашите различности. Ве сакам!
Поздрав до Те читам три пати на ден по два пати Поздрав и до другите феминки и феминци Уште малку и викенд
Спојлер Лудаааааааааааааааа те обожувам да не речам те сакам од срце. Озбилна пилавас е слатко само плумари обичам
Daydream, Doozy, Dream-Girl, duffi, Elena69221, eliesaab, Giovanna, GirlRose, AnaKarenina,AziskaStrslenka, Barbie20, marama, Marossa, mimiiiii, Mrs.Cuper, calliope, Lella, Lovely93, lunicka, makedonkamak, Cka,ozbilnazena, Someonespecial, Sunshine.Sunshine, Umbrella22, Nausicaa, kikav, Snow-Star ,buba4e89, tessie, tirkenbal , IronLady, Ivy89, Valerin, Daleron, Elissa, AngelOfArh, Ketrin.Moon, Serafima... Морав навистина да ве поздравам сите кои сте овде иако списокот е долг МОРАВ!!! Фала ви за секоја убава мисла и секој убаво кажан збор
Еден утрински поздрав до : Makedonkamak , Viktorijaaa5 , Someonespecial , Mama25 , Elissa , Marossa , Elisabeta , Ozbilnazena , Anakarenina , Barbie20 , Doozy , Ketrin.moon , Kaley , Kaylie , Lovely93 , Umbrella22 , Nausicaa , Poenta , Duffi, Mims-89 , Gordana10 , Lunicka , Dream-girl , Eliesaab , AziskaStrslenka , Buba4e89 , Lella , Larasolare , A-j-a , Joy1 , SV1911 , Snow-star , MrsCuper , Daleron . Ајде да се напиеме по едно турско кафе или чај,кој што преферира (има и локумче и колачиња да се заблажиме малку)
Добро утро мили мои. Од денес почнува грејна сезона СП до сите Вас имајте убав ден. Поздравче и до Ema 28.
Специјален доооооо....... теси спешлка барби далеронка eмунлајт викторија македончето самерка валеринка кикав анабелка симончето растур кајли амбрела дримка лела чка поента наусица гоца елисабетка јована мадамчето озбилна гоца ким артур луна кала соер и капетанот имајте убав и распеан ден, еве една песна да ја растераме маглата... http://www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE