Вие пејте дечкиве ќе играат Изберете што ќе изберете за мене што ќе остане. Мислам за плес Данас само чу да плешем, јер боли ме грло од певање бре :geek: До распеаното друштво у ритму музике за плес Воли Вас Озбилна - Неозбилна како и да е ја сам
Шо реков ја? Понеделник може да биде тмурен, само ако ние не одлучиме дека ќе биде токму спротивното. Врти-сучи, ја испеавме пола недела. А за озбилна, озбилен поздрав, со чајче за грлото, па што поскоро освен во игра и во песна пак да ни` се придружи.
Доаѓа викенд СП до сите караоке девојки. Tessie, Daydream, Doozy, Elisabeta Dream-Girl, Elena69221, Еliesaab, Giovanna, GirlRose, AnaKarenina, AziskaStrslenka, Barbie20, Marama, Marossa, Lella, Lovely93, Lunicka, Мakedonkamak, Cka, Okcenzi, Someonespecial, Sunshine.Sunshine, Umbrella22, Nausicaa, Snow-Star , Danichap, Buba4e89, IronLady, Valerin, Elissa, AngelOfArh, Ketrin.Moon, Serafima, JordanTheGirl, Butterfly.mk, Gordankata 10, ColoursOfTheRainbow Оzbilna, батали тоа виното, од виното глава боли , а и га**от. Се изморив, многу Ве има , ама ако ова е поздравче до сите.
Одамна ве немам поздравено мили мои. Madam-A , Someonespesial , Summerlover , Valerin , AziskaStrslenka , Lella , Dream-Girl , DelRey , Daleron , Serafima , ColorsOfTheRainbow , eloves , Daydream , makedonkamak , Anabelle.Amorette , Marossa , hermosa , Ketrin.Moon , AnaKaterina , tessie , tea4e , CutieWithABeauty , Elennaa , Barbie20 , lunicka , Capitan-Omni , EMoonlight, zalosna , ozbilnazena , Elissa , Umbrella22 , Nausicaa , Daydream , buba4e89 , Ivy89 , Snow-Star , Sunshine.Sunshine , XstrongerX, poenta , Cka.
До: Daleron EMoonlight Elissa Viktorijaaa5 Someonespesial ozbilnazena tessie Gordana10 QweenSM Поздрав, милички мои Имате убава вечер!
Благодарност на сите што сте ме вклучиле во вашиот поздрав,знаете дека многу ве сакам Еден сп и до ХИПСТЕР оти ич не ја нема,а многу фали. ОД мене, есенски убавини.
Една подолга листа на сите оние што ме поздравиле во последниве два месеци Lella Ivy89 Kaley Elissa kala21 Daleron Twinkles elisabeta sofijanoka Snow-Star Dream-Girl Umbrella22 EMoonlight Viktorijaaa5 nevermet18 TheBlueMoon fashion.girl.13 Someonespecial Ви ја испраќам мојата омилена песна од Arabic Cafe Имајте убава вечер! http://www.youtube.com/watch?v=_LkgmIoShdk
Денес ми појде денот со убаво, па да го завршиме со еден долг поздрав до: Emilia.Attias ColoursOfTheRainbow Dream-Girl AnaKarenina Daleron Sunshine.Sunshine Madam-A Someonespecial Lella AziskaStrshlenka Elennaa Serafima Captain-Omni UnordinaryOne BelieberYeahh Stefiks Stefani999 Joi EMoonLight natemila oneday mauu eloves cat250 IronLady BabyyBo Anabelle.Amorette Adina RockNroLLGirL sara3 simonna.a Snow-Star Srckata28 Sawyer Dr.Strangelove Heartbeat 4ever.unique Dvolicen Bokchee Papillon.Papi и посебен поздрав до госпоѓиците на кои сум им налутена: Cvetteto CutieWithABeauty Изгледа како малку, но има за сите.
море, среќа е да се видиш тука низ поздравиве неможам да не возвратам на Вас неколкумина кои на сета оваа анонимност, непознатост, јас Ве чуствувам како блиски, ама навистина. Ве AnaKarenina QweenSM Someonespecial Anabelle.Amorette AziskaStrslenka Viktorijaaa5 Sunshine.Sunshine eliesaab ozbilnazena Ketrin.Moon
Бидејки на никој не му текна да ме поздрави, а смета дека барем толку заслужувам од некои луге, се се поздравувам сам себе, и сте
Bah, се надевам го примаш поздравот од мене. ... кога сме кај другите, не помалку важни во никој случај машки членови, СП и до Captain-Omni XMaN и Dr. Strangelove Не сум сигурна за она што најмногу ќе ве израдува заедно со поздравот, па ви праќам по една детелинка со четири листа, секому да му донесе среќа за она што најмногу го сака. Spoiler А ако не сте суеверни, не гледајте ја детелинката, туку она што симболизира... позитивната енергија којашто ви ја испраќам барем вака виртуелно, бидејќи уживам да ве читам дури и кога ставовите ни` се дијаметрално различни.
Секако tessie дека го примам поздравот од тебе и морам да признам дека позитивно ме изненади. Поздрав и до тебе и една пријателска гушка и бакнежче П.С Позитвната енергија ја чувствувам уште кога ќе го видам твојот аватар, а спротиставените мислења се и пожелни на форум инаку еден би одговорил и тоа е тоа. Спротиставени мислења почитувам но не по секоја цена за да се привлече внимание.
Петок - омилениот ден од неделата за насмевки и поздрави Поздрави назад и нови поздрави до: Лела, Горде, Теси, Луничка, Озбилна, Далеронка, Aнабел, Marossa, sia.bella, AnaKarenina, k.i.m, QweenSM, Umbrella22, Стршленка, Дрим, Македонкамак, Серафимка, Elissa, kala21, Barbie20, elisabeta, Kaley, Viktorijaaa5, EMoonlight, Yowannty, Ivy89, IronLady, Valerin, Boleyn.7, Doozy, Snow-Star, simonna.a, Mahidevranfan, eliesaab, nevermet18, Marijana93, Sunshine.Sunshine... Пак цела тајфа испадна ама I can't help myself, што да правам кога сите сте ми мили Ве гушкам сите до една!!! Spoiler
Кога ќе ја погледнам темава,викам ај да дзирнам може се излажал некој и мене ме поздравил... А сите гледам си го праите натиго,дајмиго. Ајде еден поздрав до сите Вас,може некој некогаш од форумов ќе се сети и на мене...
Еден голем, топол поздрав до неозбилната Озбилна Што секогаш ме расположува со нејзините постови кои зрачат со некоја ведрина. Еден од најпозитивните ликови ми е на форумов Озбилна, колку што има бои и нијанси скриени во есента, толку причини за среќа да имаш. Убав помин во The Big Apple Те поздравувам со една убава фотографија
AnaKarenina, кумот кажа касно е за промена на името Билката не дава пиши - бриши, под казна има да бидеш Озбилна Ќе пробам де Многу ти благодарам на поздравот, убавите зборови и фотографијата. Знам дека уживаш во истите бои и нијанси, а кој знае да ужива се буди среќен Еден голем поздрав и од мене. Среќата нека биде и твоја водилка. Од срце се најубаво од Ивана, тука Озбилна