Абе цурки и момци, нешто ја заглавив деновиве, па ме снема, ама затоа денес СП до сите да не Ве набројувам,, а посебно до Бах оти потплакува по малку. Те забораваме бе другарче малку мажиња сте. Од ова женштуриите на ред не се иде Неделен поздрав со мојата омилена, http://www.youtube.com/watch?v=Tyvh9WLn9BE
До Далеронче со порака ич да не ми се секира. Не вреди. А башка и за утре треба вежбање. Кога генерална проба бе? Кој те секира, секира да се стори.
Daleron Незнам зошто ти прозвуче како плачење, можеби само барање мало внимание, зарем многу барам. Како гласи погоорката детето ако не бара цицка ќе остане гладно, во случајов јас не барам цицка туку само мало внимание ако не е проблем . Поздрав и до тебе иако изнуден ти благодарам за поздравот, се надевам наредниот ќе биде без да си го побарам сам. Поздрав и до teesie и по едно бакнежче до вас двете за добро утро.
СП до сите вас, овојпат нема да ве издвојувам. Искористете го убаво и максимално ова есенско попладне, ве секам и гушкам сите до една. И секако, уживајте во боите на есента, кои се уште поубави зачинети со малку сонце.
И јас исто како Лелка, нема да издвојувам никого. Денес бидете ми ведри, насмеани, полни со енергија. Искористете го сонцето максимално, шетајте, спортувајте, читајте добра книга.
До Далерон. Кога и да го погледнам името, ме потсеќа на чоколатцата Делириум. П.с празен поздрав не се праќа.
Караоке групата Mondays are what you make of them да се собере одма. Ја чекаат топли поздрави и пладневно распејување. Живи јајца и греана ракија за кој има потреба може да се најдат на влезот. Б` лагодаарим.