Поздрав до gingerchild. - пошто обожавам да те читам. SV1911 Lella Elennaa XstrongerX 1209 fatamorgana.123 Someonespecial Ketrin.Moon AnaKarenina Dog-lover Dream-girl poenta lunicka tessie Sawyer и Mahidevranfan- пошто ти е роденден Реееинбоу деш А да, поздрав и до RainBow, Gordana10, k.i.m.. Stay Ве гушкам сите.
СП до цел форум, до сите феминки и феминци Имајте прекрасна недела исполнета со насмевки и позитивна енергија, хагс фор ол оф ју Spoiler П.С се пријавувам и јас за асистирање на џенцкиве од тимот за разубавување на неделата, и така ме фатила понеделничко - петочка навика за поздравиве
Еден огромен поздрав до SV1911, Daleron, QueenSM, Viktorijaaa5, Umbrella22, zarah и Barbie20. Ви праќам еден огромен бакнеж за да имате убава недела Поздрав и до Соер и Капетанот, пишувајте повеќе, ми фали машки став во некои теми. Најголем поздрав во Луничка. Фала ти што си разумна и приземјена. Ме потсеќаш секојдневно на вистинските вредности во животот.
Поздрав до понеделнички распеана банда: Elissa Daleron ozbilnazena Tessie Поздрав и до: sadgirl21 elisabeta anichka94 EMoonlight Snow-Star Viktorijaaa5 Someonespecial Cka Umbrella22 QweenSM Kaley Dream-Girl
поздрав до : Dvolicen eliesaab AnaKarenina buba4e89 Gordana10 lunicka Marossa poenta tessie joy1 Lovely93 Someonespecial Yowannty Lella Valerin kikav AziskaStrslenka Cka Umbrella22 Serafima ozbilnazena еlissa Barbie20 the.onе Уживам читаќи ги вашите постови
Драга tessie потовани Daleron i Lusi и остали. Ке ве поздравам и ќе ви посакам Добро утро со последната строфа од оваа песна. Блазе тебе ѕвездо моја, ти си имаш небо. Блазе тебе зимо ладна си го имаш снегот. А, пак мене ѕвездо моја штоќе ми е живот, и тој што го имам еден и го дадов сиот. https://www.youtube.com/watch?v=ZOKKHNSISCI#t=22
Морнинг. СП до сиииииииииииите пријавени, и до оние кои што не се. Еве нешто вторнички по препораката на Теси од вчера. До Бах обавезно да не се наљуте Имајте убав ден.
Тесииииииииииии далеронка средила се живо од сабајле Позз женски идемо и денеска, шо оти е вторник.... http://www.youtube.com/watch?v=VBmMU_iwe6U
Ајде сваќaaa-ќееее. Вчера така, така, ама денес се собравте, браво. Тоа се вика исполнителност. Поздрав до највеселите феминки мои. П.С. Не е вторник, понеделник дојде по втор пат . Утре пак ќе дојде, а распејувањето е во понеделник, така да... Поздрав и до Бах, благодарам на помислата.
Одамна се канам за еден поздрав. Го следам во повеќе дискусии и навистина има нешто во него. Нешто чисто и морално, што малку се среќава на денешницата. Некако многу позитивно ми делува и затоа сакам да го поздравам. Сп за музичарот Bah .
Професорот (на час по музичко): Ајде да видиме, кој е Бах? Ученикот: Ааа професоре, тоа не знам, Вие си знаете... Поздрав до Серафима и малото, за вас! Па ајде поздрав и до Бах
^ Зезајте се вие, зезајте се. Кога ќе удри професорот по музичко астрономска тарифа за часови, ќе се чудите. Поздравче Дивајн, одамна те немаше.
Богами, слободно можи Пошто тешко дека знаат младиве на час по музичко Поздравче Теси, ме немаше, пошто ме нервираа, ама ај, имам и мили ликови овде
Јас протестирам и сметам дека сум обесправен, зошто за мене нема бакнежче, а и гушка не би ми шкодело. Шала на страна, да му се позлати кој ги измисли жениве, со нив никогаш не е здодевно. Поздрав и до тебе Divinebutterfly и секако до Serafima благодарам за убавите зборови кои иако ми годат но за мене се и обврска плус да не дозолам во иднина да ве разочарам, и ветувам дека ќе ги оправдам вашите очекувања и убави зборови. Песнава ја посетувам на едно прекрасно суштество кое во последно време го растреперува моето срце и го забрзува мојот пулс http://www.youtube.com/watch?v=5kqhG7a8_aE
^ Aбе па и ти Дивајнче и ја некад се нервирав, сега се смеам. Фемина-ва е животна школа изглеа, ко војска за жени кај шо се тренираат нерви.