наааај сп , ама ептен сп до дечко ми кој денеска го положи и последниот испит и кој воедно е дипломиран (иако не официјално) гооолеми честитки од мене злато те сакам наааајмногу, се гордеам со тебе
СП до сите што сте ме поздравиле ! Ве гушкам сите. Нај СП до Пирамид и и посакувам најубаво да си помине во Париз.
Сп до Алис, лудото и Бијорселф. Сп до сите што сакаат да научат повеќе јазици. Мадамо жмапел ПеРо а како тапел тебе? ( И она ќе ми каже еве на пример Жаклин) - Жаклин име много фин а Перо не е за нигден! Оne two three четири пет шес седам. Как тебја завуд? Мења завуд свински бут. Чинг чанк чанг ченг тенџерè Хау до ју до мистер Питер? - Океј дуду а дуду мајсторе? http://www.youtube.com/watch?v=zfive3v-Y9s
СП до сите девојки, феминки кои се весели овој ден и Еден голем СП до Бију, Вајлд, Вајлд грл, Алис, Блонд и малото, Кикито, Гоу, Оффспринг, Ангелче, Марама, Скај, Пирамитка која ние е сега во Париз, Феарлес, Бројче, Нина24, Кате 21, Спичлес, Лолипоп и другите форумџики..можеби некоја сум заборавила, ама многу сте..еве за сите
еве сум сега бију...малку отсуствував поради неоправдани причини, како учење(за џабе ) ама затоа сега еве сум за да надополнам , СП до сите до тебе , до лавли , до сите кои ме поздравивте, и до сите кои во моментов посакуваат да некој, или едноставно да му ја откорнат косата(или периката -во мојов случај така би требало да е )
СП до сите кои ме поздравиле, СП до хипи, црвенкапа, малото-вајлд, катенце, бројче, лижалка, горде, виножитка, ариел, тања6, шилиа, лилит, анфеифул, озбилнажена, воменинлав, ангелче, трендафилка, бијорселф, лудото19, кикето, пирамиде, старфиш, анннни, анни, анатх, џули77, тенкаи, ненушка, дејзи, оффспринг, багувче, вајлдгрл, алице, блонд, вери, тедибиер, карина8, миснезависна, спичлес, викче, докторката, харлоу, ким, феминаск, фемина90, скајенџел, сенза.пароле, принцесофдарк, боцкица, беатрис, асталависта, росонерка,катакомба, карак ... и СП до тие што не се активни, а сигурна сум дека не читаат: бебикети, фри, енца.69, емче-кремче, катја-ефремова, брајт, лафиј, чичко марли, глоу, мелани... до сите
СП До сите кои ме поздравиле. СП до Ким, Аннии и Теди. СП до сите заљубени души, иако љубовта не ви е возвратена. СП до сите насмеани и позитивни личности. Ве сака Вашата Катакомба!
СП до Катакомба, БиЈу и Бона СП до оние кои не подзаборавија на форумот, кои не ни имаат пишувано некое време ич(ќе се караме ) СП до моите омилени бендови кои знаат да ми го направат денот поубав.
СП до сите феминки,се надевам дека ќе ме дружете,ви се восхитувам- а поточно до оффспринг,вајлд чајлд,оззи,сесилија,трендафилка,ким,и на мноооогу други ама отом потом...
ај и од мене сп до ... лудото19,катакомба,бијурселф,блонд, ферхунде , ким ,лукс , бројче , старфиш,ангелче ,вајлдчајлд ,кикето ,Дејзи ,хепигрл, Докторката ,гоу грл ,оффспринг,оззи , бона ,аннни.анни,тенкаи,спичлес, кате 21 ,џули77 ,мимс 89,алис,виножитка,трендафилка,пирамида ,шугарнн , вери,лина24 ,харлоу,иксстронгер ,скај енџел ,карак ,иренна ,лавли грл,мисс,душица, ... ии доста се за денес и за whatshername мислам дека беше зашто и она денес јаде спанаќ како менее и за сите а ако заборавив некој битен нека не се лути мозоков ми е испарен денес
СП до сите што ме поздравиле погоре, и еден СП до сите феминки, многу сте, ама знаете дека ве сакам сите
Сп до Би Јорселф, до Ловли, до Бона, доТедибер, до Виножитка, до Дејзи за закон-разговорите на странски Сп и до другите форумџики, до сите
Со ред... Хмммм, кого, кого, кого? Дејзи - заради супер есејот што го напиша. Талент тука има. Џули. Зашто е злато. И точка. Башка живее во најубавиот град во МК. Анат, Ким и Хипи. Вашите сограѓани ми го разубавија денот, ако некоја фатила протекции, фала и'. (можно е да е Ким, спомна пред некоја недела ќе ми ургира за плата ). Сите девојки кои ме поздравиле, сите уморни, сонливи, вљубени и оние на диета. А нај СП упатувам до Шилеа. Вчера ја видов оддалеку, ама не сакав да ја манијачам. Важно на Хуго му ги пренесов сите импресии за Шилеа и нејзината поезија. Нареден пат - правам здраво.
Најсп до Блонд ... Која за секој наоѓа нешто убаво да каже ... Најсп и до дејзи.. те гушкам мила ... и најсп до оффи за серијата