Elissa и сите останати денот се почнува вака, иако е веќе доцна, ама ја заглавив малку. Караокето продолжува, а вие пуштајте музиче. Имајте убав остаток од денот.
Од мене поздрав до tirkenbal - феминка која многу пријатно ме изненадува во Хаику поезија Шолја топол чај со лимон и цимет за да те загрее
Спојлер Eве ме еве ме на задатку запишете ме таму на покасен деловен термин у евиденција, според смениве Од мене една за пладневно размрдување и расположение, според задолжение До Теси, Далеронче, Елиса, до цела поштована публика и сите што сакаат да се приклучат, ма saluti a tutti oд прв до последен влезот е слободен http://www.youtube.com/watch?v=XxCso8WgvGg
Daleron, elisabeta, Elissa, Ivy89, Lella, Dream-Girl , tirkenbal ColoursOfTheRainbow, LittlePinky, the.one, Someonespecial + добра книга
Поштована публико драги пијатељи, даме и госпоѓо здраво. Оваа прилика ја користам да ги поздравам следните личносто Луничка, Серафима, исто така поздрав до жената со оштар јазик како сабја, и нежна душа како Дормео душек неповторливата Далерон најголем поздрав, до неповторливата, нај оригиналната, жената со нај оригинален начин на изразување, жената која секогаш предизвикува насмевка на моето лице и топлина во моите гради(верувајте не е инфарк во прашање) тоа е неповторливата Теси и сите останати на кои им годи моето присуство овде. П.С за малку ќе ја заборавев Divinebutterfly
Ај и ја да поздравам сп до Спешлка ( и реков да не летише, она летна, ама добро се приземји ), симонка, Лелка и Озбилнажена ( да ни пратит нешто наваке од Америкине )
Elennaa Someonespecial Elissa Daleron Bah Summerlover Gordana10 Dream-Girl Kalye eliesaab tessie lunicka Serafima AziskaStrslenka Snow-Star Anabelle.Amorette mirandaa Daydream 1209 IronLady Marossa Lella Barbie20 XstrongerX Madam-A
Денес ќе ги поздравам само оние кои ми значат пренајмногу. Оние кои ги сакам, и не сакам никогаш да ги изгубам. Оние кои би ги паметела дури и ако имав амнезија. Оние кои сакам да ги гушкам секој ден. Оние кои се овде за мене секогаш, и за кои јас сум овде секогаш. Девојките со кои созреав. Девојките кои ги сакам мнооогу! Emilia.Attias и ColoursOfTheRainbow.
До Papillon.Papi, затоа што неа прва ја заприметив во темите за миленици и научив неколку нови работи
Фала! Поздрав и до тебе. П.С. :up: за сликата со црното маче И поздрав до сите други феминки што ме поздравиле! Само лајкови ставав, никако да најдам време за цела листа да направам, но ветувам, ќе најдам.
Поздрав до сите феминки и стварно мислам дека овој форум е најдоброто нешто и на многу луге и помогнал