Сп до сите расположени феминки. Музиката нема граници, караокето продолжува, ас ве обичам всичките..... http://www.youtube.com/watch?v=EeS1jtp89Qs Не велм дека сум безгрешна, ама на сите им простувам.
Благодарности на поздравите драги дами: QweenSM , Daleron . Ви возвраќам со поголем поздрав! Спојлер Додека сум тука, сакам еден да и упатам и на Elissa, поздравче госпоѓице Спојлер И еден за Captain-Omni, омиленото ми маженце на форумов Спојлер Со љубов, ваша М,
Поздрав во 100 сатот до Lovely93 Someonespecial Yowannty Lella Valerin kikav AziskaStrslenka Cka Umbrella22 Serafima ozbilnazena еlissa Barbie20 the.onе Dvolicen eliesaab AnaKarenina buba4e89 Gordana10 lunicka Marossa poenta tessie joy1
Епа поштовани публикуме, даме и госпого, добро утро. Еве денес јас прв да ве испоздравам и да ви пратам по едно бакнежче да ви посакам убав ден и да ви го честитам денешниов празник, Денот на македонската борба им го честитам на сите кои ова наша сиромашна но богата со дух земја ја сметаат за свој единствен дом и немаат резервна татковина, со еден стих од песна на Благица Павловска кој гласи Денот еве почнува, со господ напред со аирлија. А, посебен поздрав до Далерон, Серафина, Divinebutterfly, Луси, QweenSM Поебен поздрав до Теси, жената која може со своите досетки да ме насмее дури и кога душата ми плаче. Исто така би ја поздравил Луци22 која случајно ја забележав во модни критики и ме остави без зборови, навистина прекрасно изгледа и совршено и стои она што го носи на слика. За сите вас една пригодна песна www.youtube.com/watch?v=QPllPAQ9XOc
Добро утро имајте убав ден. Бах ме зезна денес, ама нели е неработен ден па да поспијам на временцево.
Добро утро на сите. СП до ранобудниците на форумов,бајаги биле Далерон Бах Елиса Теси И СП до останата екипа што ми ги разведрува деновите Валерин Специ Горде Чка Луничка Лелка Дримка Анабел Квин Елисабета Стршленка Серафима озбилна Еленна(where are you?!) Лавли93 Викторија5 Барби20 ЕМунлајт СВ1911 Самерка мимс89 Реин АнаКаренина ДејДрим
СП до Bah Многу почитувам кога некој покажува интерес и ја применува литературната норма на македонскиот јазик, особено на форум. За концизноста на пишување, фактичката објективноста во темите, лексичката наобразност и семантиката на твоите мислења, ти подарувам комплет книги
Караоке составот одмара денес, неработен ден е. Не претерувајте со алкохол, цигари или благо, утре во топ форма да бидеме. Добро де, празнично малку може. Бах, благодарам на честата помисла. Ме радува што те расположуваат моите мислења. Троа “посебично“ му имам пристапено на форумов, иако така можеби не наликува веднаш, како место каде што ќе ги ослободам јадот, тагата, па и среќата. Мило ми е што некому му годи. Бидете ми среќни и безгрижни.
Ве поздравувам сите кои уживате во денешниот ден на било каков начин Напијте се топло чајче и стоплете си ја душичката а во позади пуштете нешто што ќе ви ги полни батериите за утрешниот ден Јас се одлучив за Адел http://www.youtube.com/watch?v=m4cskEDFiSg
Ви благодарам драга Поента, да знаете и јас што се почитувам па никој не ме прашува мене, него си тера кој, како сака. Продолжете си вие со користењето на литературниот јазик, воопшто не ми пречи, тоа си е ваше, а јас како ќе се изразувам е моја работа. Но зошто ме одбравте мене, кога има уште многу други кои не го користат литературниот јазик? Него батали(не е литературен збор но е соодветен) незнам зошто воопшто си го трошам времето на небитни работи. Место место мене, пиши им на универзитетскине професоти кои во своите колумни користат се и сешто, а можеш и на новинарите. Да преминам на темата, поздрав до сите кои утрово ги поздравив, само би ја додал и Маросо. Имај убава вечер и ти благодарам за поздравот иако морам да признаам ме изненади. Песнава ја посветувам на едно прекрасно суштество, кое веројатно ќе се препознае. www.youtube.com/watch?v=E81QE4YKkbI
Никако не смее да помине денов, а јас да не ги поздравам моите понови пријателки тука elisabeta, Snow-Star и QweenSM коишто секогаш помислуваат на мене. И секако Серафима, нашата селебрити за пишување анализи. Јас имам дури две, ама привилегирана сум, што да правам. До zalosna и Glasna, едно време ве снема. Чајче?
Специјален поздрав до сите оние што измрзнаа деновиве. До оние кои умираат од желба за да каснат чоколадо. И им недостига нечија прегратка.
Сп до: strumfeta17 purple.rose ColoursOfTheRainbow Pato Daleron Papillon.papi elissa и сите останати на форумов и ако сум изоставила некој нека не се лути
Специјален поздрав до:Umbrella22 Уште еден поздрав до Феминките од темата Анксиозност https://www.youtube.com/watch?v=Gvchbkh4jQY