Поздрави назад до Moonstone.17, simonna.a, SV1911 & Kaylie НајСП до: tessie, Gordana10, Lella, Ivy89, AnaKarenina, Serafima, Antoninaaa, IronLady, QweenSM, Daleron, Elissa, AziskaStrslenka, elisabeta, Viktorijaaa5, Anabelle.Amorette, Dream-Girl, GirlRose, Kaley, Ketrin.Moon, lunicka, Mahidevranfan, Marossa, k.i.m, RainBow, makedonkamak И до момците - Sawyer и Captain-Omni, одамна не сум ги поздравила
Elissa, Daleron, Someonespecial, imelda, lunicka (биди ми жива и здрава, ме израдува ПРЕмногу со добрите вести од здравствен аспект) nena2010, H.VAGA, danichap, stetoskop, Valerin, Hipster (страшно се осеќа отсуството) makedonkamak, Marossa, Cka (една од ретките којашто така релативно поинаку размислува од мене за многу работи а уживам да ја читам бидејќи стварно има што да каже) , Adina и сите останати што се чувствуваат поздравени иако сум ги испуштила во списоков. Ве поздравувам со кафе, бидејќи на ваков тмурен, омалаксувачки ден, само во него ми е умот, до таа мера што не ни можам многу да ви филозофирам за шо и да е друго. Бидете ми добри.
Овој пат ќе ја поздравам најнапред Серафима, потоа Далерон, Луци, maroso и сите оние кои ќе се препознаат а не сум ги спомнал случајно или намерно. И, една голема и едно за Luci22
Поздрав бек до: Далерон и Бах ..... Испраќам нови поздрави до: Азиска Стршленка, Ловели93, Далерон, Бах, ФешнГрл13, ГрлРоуз, Лела, АјронЛејди, Теси, МакедонкаМак, АнабелАморет... како и до сите останати кои ќе се пронајдат у поздравов!
Пробај со сватови Ти оставам јас пораки на едно место, писма од странство ти праќам, ама ти којзнае дали ги читаш Убаво што постои темава, инаку ич не ќе се најдевме СП и до тебе
Специјален поздрав до:Umbrella22,Someonespecial,tessie,Viktorijaaa5,poenta,eliesaab,Lella https://www.youtube.com/watch?v=lg_O1yeKQwY
СП до: GirlRose, Someonespecial, Marossa, Valerin, IronLady, m3a3c3a3, BelieberYeahh, nevermet18, AziskaStrslenka, Lella, Mahidevranfan, Viktorijaaa5, ColoursOfTheRainbow, Emilia.Attias, SV1911, Gordana10, Bah, tessie, Kaylie, WaffleGirl, Daleron, Ivy89, QweenSM, T.e.d.d.y, makedonkamak, Elissa, Moonstone.17, eliesaab, Barbie20, elisabeta, Umbrella22, Yowannty, AnaKarenina, Serafima, Cka, lunicka, gingerchild, EMoonlight, tirkenbal, the.one, daydream... Да знаете дека сите ве сакам и сите ве читам.. и знам дека заборавив некого, но нареден поздрав ете... Имајте убав есенски викенд!
Специјален поздрав до новите феминки, пошто не ве знам многу еве ви праќам голем поздрав, да се дружиме и понатаму со убави постови, да се смееме и сл. Специјален поздрав и до старата тајфа, со која често си знаевме да си размениме збор два по социјалниве мрежи: Divinebutterfly, Annie.mk1, Juicy, Butterfly15, CIA, cindarella5, Miss.Ricci, ilipili, Mrs.Cuper, pamelche, Plavusha.17, thelittle17, Gordana10, k.i.m, Someonespecial, Dvolicen, Serafima, Поздрав и до феминките кои обожавам да ги читам: marama, AziskaStrslenka(девојко остани уште долго долго на форумов, ме умираш од смеа) , tessie, Ozbilnazena, lunicka, elisabeta, Daleron, Umbrella22, Madam-A, AnaKarenina, Barbie20. и омилената ми bittersweet Ако заборавив некој, поќе во следната епизода. Уживајте
Сп до феминките: Elissa, Cka, Marama, Okcenzi,AziskaStrslenka,Gordana10, Someonespecial, Capetanot, Serafima , Tessie, Ozbilnazena, Lunicka, Elisabeta, Marossa, k.i.m, RainBow, Makedonkamak Umbrella22, Madam-A, AnaKarenina, Imelda, Nena 2010,QweenSM, Sawyer, Bittersweet,Arthur,Butterfly.mk, Lovellu93, Buba4e89,Joy1, Lella За малку и Bah ќе го заборавев и да ми простат сите оние што не успеав да ги напишам и до нив најспецијален.Уживајте во топлите домови.
www.youtube.com/watch?v=jZhQOvvV45w Веее AnaKarenina , AziskaStrslenka , MademoiselleB , Dream-Girl , QweenSM , Someonespecial , eliesaab , elisabeta , Viktorijaaa5 , Anabelle.Amorette , ozbilnazena , Elennaa , Ketrin.Moon ...
Специјален поздрав до сите што...Ма до сите На сите ви посакувам да си ја пронајдете вистинската љубов како Бела