Ги поздравувам мамичките другарки од темата бебе:леона83,тигарче,wtf,cacuvche,woried,chocolate,nova,анина,руси...јагода123 .ако испуштив некоја не ми замерувајте.Имајте убав и весел ден мамички
Eден телепатски до сите, брзам немам време да мислам за сите коишто сакам да ве набројувам. Ви благодарам за секоја трунка позитивна енергија, на повратниците им благодарам што пак даваат нова живост низ темиве и ни случајно да не мислат на напуштање на форумов, на оние коишто ме советувале и во некои случаи разубедувале, им благодарам за мајчиниот/братски/сестрински пристап. Што сте се воздржале од она „аман“ кога ќе ве обременам со мене. За секој добронамерен збор и конструктивна дискусија од којашто сум излегла малку побогата. Е, по ваков опис, тешко дека нема да се пронајдете. Имајте прекрасен ден и се читкаме покасно. Само по една желба, молам, да има доволно за сите. Teси
До: MademoiselleB Sunshine.Sunshine Emilia.Attias tessie Mahidervanfan LadyVamp P.SIloveyou Arthur Bah ceca-1 Daleron Anabelle.Amorette Madam-A Lella Someonespecial elisabeta erica Elissa GirlRose makedonkamak Twinkles Ivy89 SV1911 duffi Umbrella22 Snow-Star EMoonlight nevermet18 blueeparadise SnowWhite8 Sunflowers mims-89 bambusce Anna-Banana Giovanna marama sweet-star Serafima 1209 Hipica малце така подолго списоче, али шта чеш кога сте ми драги и обожавам да ве читам. Уживајте во чајот, во овој студен ден добро ќе ви дојде, и имајте убав неделен ден.
..сите, а најспецијален до: Dream-Girl, elisabeta, Someonespecial, eliesaab, Barbie20, AziskaStrslenka, julie77, Elennaa, Ketrin.Moon, Lella, Valerin !! Имајте убава, среќна и исполнета недела!!!
СП до: Dream-Girl GirlRose ColoursOfTheRainbow Emilia.Attias mauu Cvetteto natemila mirandaa WaffleGirl Someonespecial Avokado oneday feminium Heartbeat BelieberYeahh Stefani999 Srckata28 AziskaStrshlenka Anabelle.Amorette IronLady Sawyer Captain-Omni AnaKarenina Dvolicen Daleron EMoonLight Luci22 Reachel Sunshine.Sunshine Lella Joi BabyyBoo Atala Snow-Star Adina Papillon.Papi SV1911 Serafima
jagotka.18 Madam-A (се загинавме) m3a3c3a - Dream-girl elisaab Viktorijaaa5 (те заборавив моме) Dvolicen
^ Jokiiiii! Не сме загинати.. тука сме се држиме! - Поз бек и за: Adi888, Daleron, luci22!!! Шампањче - рецепт за лабава неделна ноќ Ваша М,
СП до С-И-Т-Е! Се гледаме(пишиме/читаме) џенски (и машки секако),кога ќе ја имаме нашата нова платформа.За која повеќето ни се бунат. И се надевам ,ги наполнивте батериите продолжениов викенд,утре е слаткиот понеделник.Позз и се најубо . Лове јор Цвететто