tesie daleron poenta madam viktorija someonespecial dream girl lella valerin sv1911 Ivy89 makedonkamak cveteto arthur luci22 Bah Umbrella22 Snow-Star Hipica eliesaab, Barbie20 ColoursOfTheRainbow Gordana ozbilna natemila EMoonlight Captain-Omni AnaKarenina Marick14 Papillon Papi kim Serafima Dvolicen nevermet18 ceca-1 Anabelle.Amorette elisabeta erica GirlRose Twinkles Sawyer Kaley jovana Поздрав до сите, и некој ако испуштив сега во гужвата. Не знаев дека стварно ќе ми недостигате, убаво е човек да ве прочита сите, да научи нешто ново да учи од туѓите грешки и искуства. Да другарува... денес нема ние да пееме, по повод новиот изглед на фемина изнајмивме една певалка
И, јас ги поздравувам сите, глупо би било да кажам дека баш сите ми недостигавте, но добар дел од вас секако да. Поздрав најголем, огромен нај специјален, до Теси, мојата драга пријателка Далерон, со која секогаш, ама баш секогаш имаме спротивен став за се, но тоа не значи дека не се почитуваме. Потоа поздрав до една од нај убавите девојки на форумов Луци22, Серафима, Квин СМ, Елиса и едно пеперутче, но не ми текнува на никот, ако се препознае нека се јави знам дека заборавив уште некоја драга особа која заслужува да се најде на мојот скромен список, но еден мозок за се плус ограничен капацитет и нормално е некого да заборавам. Се надевам дека нема да има никој УВРЕГЕН од моиве поздрави, доколку има некој ИЗНАНАЃЕН ќе ми биде мило.
СП до СИТЕ да не набројувам сега, се надевам ви се допаѓа новата платформа... Во име на промените на форумов да наздравиме!
Прво мое мислење по враќањето на форумот од неговиот спа третман. И тоа баш во СП. Поздрав голем, најголем до Бах, Далерон, Елиса, Луци22, прафнучињата од Австралија и сите што ме слушаат. Mи е гајле ако веќе сте пиеле, уште едно за друштво.
Специјален поздрав до сите кои се разбудиле, и едвај чекаат да се уклучат на фемина за да се навикнеме на новата платформа.
СП до све љепотиц, без оглед на пољ! И до оние кои сте ме поздравиле, и оние кои не сте. Јас како и да е не сум видела, пошто ме дрмаат испитни сесии па никако да стасам да пророварам подлабински низ ле форумов. Али како и да е, наскоро ќе му дојде и на тој кошмар крај, па ќе се вратам како птиците од Југот. И то. У меџувреме дур уживате во еве ви по некои тортичи коктелчичи, за да ни лизга на новава платформа, а и да се ублажите пошто нАли есен е, и мора да се гоиме. Ве сакам, и то.
@poenta @Daleron @tessie проба проба.... значи вака да се тагнуваме и ќе ни стига ли нотификација дека некој те тагнал во мислење.. и да не сум оф топик специјален поздрав до кумот сваќата и пријателите
СП до админите СП до Озбилнажена, надам се дека не не заборавила сите, а ако е тука, ако може нека се изјасни чисто да видиме дали стигла из Америке Сп и до Кимката, Реин Ај доста е за денес поздрави
хахаха..ми стигна Elissa те означи во мислење во темата Специјален поздрав до.... Пред 1 минута фала многу за поздравот,поздрав и до тебе ..одсега ќе си означувам,па да знаат луѓето,,
Специјален поздрав до сите ФЕМИНКИ!!! Новиов изглед на форумов е супер, само треба да се навикнеме на него!!! Се надевам дека ќе продолжиме со дружењето и со разменувањето на мислења, совети, искуства, забава... Посебен поздрав до модераторите за вложениот труд!!!
Сп до jovana03 (најмила моја ) hermosa (мила моја фала ти многу за се ) kafee (пријателке ) marjan007 makedonkamak ( пријателката која ме заборави )
Еве најдов време за една листа: @Elissa @Arthur @Anabelle.Amorette @Mahidevranfan @QweenSM @nevermet18 @Sunshine.Sunshine @MademoiselleB @Lella @AziskaStrslenka @Cvetetto @CutieWithABeauty @Sanjichka007 Поздрав од мене и од Беки.