@simonna.a , драга, еве јас се сетив на тебе. Да ни` се придружиш у понеделник на СП караокето. Може и со детски песни, џубоксот се` трпи. Те гушкам и почесто да не` дружиш.
MademoiselleB, Daleron, Elissa, elisabeta, Yowannty, Ivy89, Dream-Girl, QweenSM, Someonespecial, natemila И до незаменливата the.one Убав викенд, девојки https://www.youtube.com/watch?v=PIh2xe4jnpk
Форумов стана ко фејсбук коа ке се уклучам со поракиве и нотификацииве СП до мојата омилена и единствена @Теси. Жено те сакам ! Озбилна жена, Далерон, Лилит
До Summerlover, Someonespecial, Anouk тазе поздравче од новиот редизајн. И да, поздрав без орео не е поздрав, нели ?
Ајде и јас едно поздравче до сите вас,иако веќе сите скршивте мраз,ве частам со пита со праз уште два месеца и доаѓа Дедо Мрааааз со гол газ Специјален до сите,најспецијален до ...ај,си се знаете кои сте
Јеееее, и до мене има поздрав. Какво пријатно изненадување. Фала @tessie, огромен и најспецијален поздрав до тебе, и до сите останати феминки. Убаво е кога знаеш дека имаш со кого да споделиш совети, приказни, искуства. Бацки и гушки до сите
СП сега само за Гордана 30... пошто не бев тука кога частеше ... а следниот пат ќе ја поздравам само Луничка... пошто и она мене...
Специјален поздрав до @natemila и @mal.ecka затоа што ми го разубавуваат секој ден со нивната позитивна енергија. Ве сакам ! ♡
@bubic.k Те поздравувам најмногу на свет,среќна сум што те запознав на форумов,и мило ми е што сум ти поддршка и утеха.Среќна сум ако барем малку сум ти го разубавела животот.Те бакнувам
Ааа фала, фала ви на сите за поздравчките, искам вас! Ааа с‘к по едно специјалноо поздравинела до мајка ми, татко ми, брат ми, сите шо ме читает а најспецијално до срцуфките: @AziskaStrslenka @MademoiselleB @tessie @Daleron @Elennaa @Sunshine.Sunshine @Arthur @Someonespecial @GirlRose @makedonkamak @Twinkles @Lella @Mahidervanfan @ceca-1 @Anabelle.Amorette @Victorian за вас!
Поздрав бек до @luci22, одамна не сум те поздравила Eден СП до @Portishead, за добредојде убав впечаток ми остави