Специјален поздрав до : AnaKarenina , Lilit , Anabelle.Amorette , Papillon.Papi , Someonespecial , Dream-Girl , poenta , Elissa , Daleron , AziskaStrslenka , nevermet18 , QweenSM , makedonkamak , Viktorijaaa5 , XstorngerX , 1209 , Kaley , Kaylie , simonna.a , Elennaa , SV1911 , Mahidevranfan , Natali.3 , RockNroLLGirL , Umbrella22 , Sunshine.Sunshine , tessie , luci22 , Victorian , gingerchild , Katrin.Moon , EMoonlight , Gordana10 , RainBow , Barbie20 , nikiii . И еден најспецијален до : ColoursOfTheRainbow . hug:
СП до: * ColoursOfTheRainbow AnaKarenina Anabelle.Amorette Someonespecial Dream-Girl poenta Elissa luci22 nikiii EMoonlight tessie Sunshine.Sunshine Umbrella22 RockNroLLGirL Natali.3 Mahidevranfan SV1911 Elennaa simonna.a AziskaStrslenka Daleron XstorngerX 1209 neverment18 Snow-Star makedonskamak Lella tea4e Cvetteto И ЕДЕН ПОСЕБЕН ПОЗДРАВ ДО МОЈАТА НАЈМИЛА WAFFLEGIRL
Значи еден СП до сите поранешни борци од страната на штурците и секако да не ги заборавиме и противниците-пилците! Се надевам се сеќавате на нашата штурско-пилешка војна и сите ве сакам без разлика дали сте пилци или штурци до пилците: Борбата е тешка ама ќе ве победиме
поздрав до другарот на зет ми... пријатен и симпатичен дечко... еден од луѓето кои ги почитувам и ценам и покрај тоа што некои проблеми потекнуваат од него.. ама без причина.. некогаш си викам аахх да имаше..
@Someonespecial Како што ви ветив вчера од утрово караокето продолжува со поздраиви и честитки на радио Куманово. Тетката Далерон ги поздравува сваќите, сватоите , и сите знајни и незнајни, @Cka @erica @tessie @okcenzi @anina @Nausicaa @lunicka @Elissa @Cvetetto @Lella @natemila @Bah @Snow-Star @Hipica @eliesaab @Gordana10 @ozbilnazena @imelda @Marossa @AziskaStrslenka @buba4e89 @Valerin @ColoursOfTheRainbow @QweenSM @Captain-Omni @Serafima @Madam-A @love93 @marama @luci22 @Bah @Umbrella22 со најбезобразната Македонска песна„Пилето ми пее рано на сабајле и ми ја буди младата невеста“
Далеронке, мори ме потсети на скечот oд к-15, само не можам да го најдам. Цаци фино си напраи анализа на песната. Драги жени ... и тук-там по некој маж. Иц караоке мандеј разбираш. Ако уживате у репертоар, баш ни` е драго, ако не, широко ви поле... овај форум. Битно јас ве поздравувам сите овака ранобудно, како што ретко може да се очекува од мене последниве месец дена.
^ Фор д` рекорд, јас си пејам уз домашниве обврски, да не речете само на тастатура јака а уствари неисполнителна. Вие што сте на работа, немате оправдание, дајте ритам на бирото. Moже и со пенкалце.
@tessie Давам ритам ама нема кој да слуша овде Spoiler Ништо спанките уште спијат, можеа по едно орце а изиграат до сега. Повелете на Македонско кафенце, после ора ќе се денсаат
Добриот глас и добриот ритам надалеку се слушаат. Со малку труд, ќе ги испоразбудиме сите. Ако во меџувремену не попапам један сочни бан па да ми се решу документе. Aj доста од мене.
Понеделнички СП до цел форум, најголем до оние најдрагите со кои си се читкаме, следиме и си шкртнуваме на профили Посебен до распеаното друштво се разбира, по традиција Имајте убав ден и уште поубава работна недела, и don't worry be happy!
Ако мислите дека сте интересни кога мене ме нема во вашите поздрави, веднаш да ви кажам дека воопшто несте. Затоа оправете се додек е време Овој пат ќе ја поздравам само Далерон, евентуално и Теси, а вие другите љубоморете им, да видите како е кога ве игнорираат
Добро утро. Сп си знаете да не правам копи пејст и време е за Шоуууууу. Ајде и денес како вчера само весело.Ајде девојки и момци само весело. Цареви се еј.
Ој Фемино добар ден, прво тебе да те поздравам. Вчера онака веројатно јубилејно за првпат у животов форумски, преку дваес мислења спукани во пола деноноќие... сосе тие што не се бројат на тоа бројчаникот бее и нив ги бројам. ИзвинИте на “поплава“, расположена бев. Далеронке, има ли заинтересирани за чалгиско вечЕ во СП? Или па сличен микс чалгии/севдалинки/сиртаки/тинтири-минтири. Идејава ми е на ум веќе некое време. Ви благодарам на сите за поздравите, што во листа со “мајмунче“ или без, што телепатски. Теси осеча. Ако зеам да правам листа, ќе испуштам некого, а не планирам да се навраќам на темава денес пак (освен ако не биде некоја итна ситуација ) затоа што мислам навистина нема смисла веќе. Се поздравуваме нон-стоп, се караме, се бодриме низ темиве, плачеме се смееме, си се чудиме на паметот едни на други и така ... ај ќе напраам листа, ама да знаете ќе забраам некој, ќе ми биде убер-криво. @Daleron , @Bah , @Elissa , @Serafima , @Gordana10 , @vinozito1 , @stetoskop , @Mama25 , @Dream-Girl , @elisabeta @simonna.a @RainBow , @Someonespecial , @luci22 , @AziskaStrslenka , @ludoto19 (пишуј почесто) , @imelda , @nena2010 , @Abeja , @AnaKarenina , @Snow-Star , @GirlRose , @QweenSM @Adina ... и знам пак заборавив, не некој туку многу, ама ај, нека ми се прости сеа... Ова попладне, не може уште рано-рано ....