Знаете од кога не сум пишала? Охоооо одамна... Сакав да пишам, отварам Фемина и нема, ајдеее.... што се деси сеа викам... Па еве вака да ве поздравам по ново, вака бар сите ќе си добиете Нотификејшн дека сум ве поздравила Кхм, кхм, кхм (смајли што се накашлува).... Тестис, тестис, единица, два, едница... Да почнеме! Ќе ги поздравам @tessie, @Viktorijaaa5, @Srekicka, @Serafima, @danichap, @XstrongerX, @bittersweet, @zeka, @SV1911, @elena.mak ... Некоја сигурно пропуштив, ама да не ми се лутите, ве мислам, многу ве гушкам и ве бакнувам. И да не заборавам, ве заследив
Поздрав од Елиска до феминките и феминците, ај не ве редам многу сте да не испуштам некој... Поздрав до фемина караоке бенд и имаше уште еден растур бенд ли како беше на симонка теси и далерон фаќајте се за микрофоните, а останатите може да уживате...
Поздрав до @Elena69221 - јас од пред некој ден ја почнав салеп сезоната Само што јас правам чоко салеп, повели една шолја Поздрав и до @tessie @Snow-Star @Someonespecial @erica @Dream-Girl И за вас по една шолја + вкусни колачиња за со салепот
Поздрав до @Serafima , @Daleron , @poenta , А, нај посебен и нај специјален за @tessie И како можев да ја заборавам мојата нај драга следбеничка @Adina
@AngelOfArh ,@duffi ,@bittersweet ,@Serafima ,@Lovely93 ,@Barbie20 ,@Agrona ,@Waka-waka ,@Doozy , @mal.ecka ,@Cka ,@marama ,@Mrs.Cuper ,@bubac ,@Thallia ,@Dream-Girl ,@Daydream ,@Elissa ,@kolovoz ,@Someonespecial ,@lunicka ,@Ivy89 ,@1209 ,@SV1911 , @AziskaStrslenka , @Hipica ,@Lella ,@Elennaa ,@Umbrella22 ,@Daleron Среќна сум што сте дел од форумот
Долго време не сум ве поздравила. Овој пат поздрав до: @Viktorijaaa5 , @sadgirl21 , @Umbrella22 , @Elissa , @Snow-Star , @Marossa , @Lella , @Ketrin.Moon , @anichka94 , @Bah , @Daleron , @Someonespecial , @QweenSM , @Kaley , @senza.parole , @anuskaNESTLE , @Kaylie , @bittersweet , @Elennaa , @kala21 ,@AnaKarenina ,@elisabeta , @EMoonlight, @Dream-Girl , @Doozy , @makedonkamak , @Arthur . Се извинувам доколку заборавив некој. Ве гушкам.
лејдииииииииис И вие што ме поздравивте ама и сите останати, а оние СП веќе се препознавте кои сте. Ви праќам и
им праќам бакнежи на мојата неродена нова ќеркичка @AziskaStrslenka и нејзината несебична втора мама, односно трета @Strumka22 ....
Во последно време, ме нема во темава. Дека на минување, би ги поздравила @lunicka @Barbie20 @mims-89 @tessie @Someonespecial @Doozy @Umbrella22 @Elissa @kala21 @eliesaab @elisabeta @ariela09 @makedonkamak @Serafima @natemila Ви посакувам пријатна вечер девојки!
До цела феминска фамилија. Особено до Бах, Далерон, Елиса, Специ, Луси, Ази, Горде, Серафима, sadgirl21, Луничка. Ве сакам! А од овие прво @tea4e ќе се послужи, после земете.